yorumunuz için teşekkür ederim. Beslenmeme dikkat ediyorum bu başlık altında günlük gibi neler yediğimi yazmamın sanırım bir sakıncası olmaz.
Sabah tam saat 6:20 de 1 adet tomates tam yağlı çok az (kibrit kutusu büyüklüğünde ) Beyaz peynir yanında şekersiz kremasız kahve ve 2 dilim kepek ekmek tükettim.
saat 7:00 da koşuya çıktım yine dünki mesafeyi koşu artı yürüyüş olarak katettim son 200 metreyide eve depar atarak geçirdim. Düne göre daha rahattım sanki bacaklarımda parmak uclarımda koştugum için biraz ağrı varda ama engel olmadı bana . daha uzun mesafe koşabildim düne göre belki vücut birazcık alıştı belkdie psikolojik birşey bilmiyorum ama bugün kendimi zorladım.
Hedef koydum mesela 300 metre ilerdeki reklam panosuna elimi değmeden durmucam felan diye
böyle böyle 8 km parkur ar 1 km de eve gidiş 9 km yol yapdım. Öğlen saat tam 12 de birkaç porsiyon kavun yine çok az peynir ve 2 dilim kepek ekmek yemeyi düşünüyorum yemekten birkaç saat sonrada çekebildiğim kadar nizami şınav ve mekik çekicem . Akşam yemeğindede ya haşlanmış tavuk göğsü yada yağsız tuzsuz küçük bir tabak makarna. Bu uygunmudur sizce ? ve koşuyu hızlı yürüyüş + koşu olarak yapmamın bi zararı olurmu yinede yağ yakarmıyım. suan saat 8:25 7 de çıktığım koşudan eve ayak basdıgımsa saat tam 7:59 du
umarım faydalı olur bu 2. günüm ve koşarken inanılmaz zevk alıyorum müziğinde etkisiyle
Son düzenleme: 24 Haziran 2011