Calve (Ranch Sos)=BurgerKingde satılan soslar

arkadaşlar çoğu kişi gibi benimde bağımlısı oldugum ranch sos besin değeri = 100gr 480 kal..1gr protein..52gr yağ..3gr karbonhidrat (öyle bir sos ki yumurtayı seve seve yiyorum.)

burgerın sosları harika ama ranch , sarımsaklı mayonezi aşırı yağlı. (benim sivilce ile 9 aylık bir savaşım vardı roaccutane kullanmıştım bilen bilir sivilce için en agır ilaçtır. bu soslardardan 25 gr tükettiğimde sabahına 2 sivilce ile uyanıyorum normalde ilaçtan sonra hiç çıkmamıştı yani anlatmak istedigim ya çok yaglı yada zararlı yağ var :) bugün barbekü sosuna baktım yağ oranı 0.5di ranch gibi olmasada fedakarlık yapmamız lazım :D

ranch kadar güzel bir sos olamaz ya :) aşırıya kaçmadıkça tüketilebilir bence

Bufallo sos besin değerlerini bulamadım bilen varsa yaza bilirmi tavukla çok iyi gideceğini düşünüyorum.

burgerın sosları harika ama ranch , sarımsaklı mayonezi aşırı yağlı. (benim sivilce ile 9 aylık bir savaşım vardı roaccutane kullanmıştım bilen bilir sivilce için en agır ilaçtır. bu soslardardan 25 gr tükettiğimde sabahına 2 sivilce ile uyanıyorum normalde ilaçtan sonra hiç çıkmamıştı yani anlatmak istedigim ya çok yaglı yada zararlı yağ var :) bugün barbekü sosuna baktım yağ oranı 0.5di ranch gibi olmasada fedakarlık yapmamız lazım :D

bir 9 ay roaccutane tedaviside ben gördüm yıllar önce . işkence gibiydi resmen. Direk karaciğerden bitiriyor işi. Şuan hydroxycut kullanmaya başladım yeni olarak. Kullanan bazı kişilerde sivilce artışı olmuş. Umarım bende olmaz. Okadar tedavi gördük karaciğeri eski haline çevirmesinde . aman .
ayrıca yağ yakma döneminde olduğum için ranch gibi ve benzeri soslara hayatta yaklaşmıyorum 2 aydır. ki bayılırım ranch-ballı hardal ve buffalo ya :(

ben mcdonoldsta çalışıyorum ranch sos filan bizdede var kilo almak için işe yararmı acaba

Çok fazla ya 480 kalori ne bide diğer soslar , burger , kola ,cips saymıyoruz yanına bide nuget yada soğan halkası alınca nerdeyse çok fazla kalori alınıyo.Ama ayda bir filan olabilir:D :D eskiden yerdımde artık yemıyorum fazla en son mart ayında yemıştim :D

bide gidince ayda yılda bir hakkını vermek lazım :D

Son düzenleme:
Back
Yukarı