call ofduty 4

saydam

Özel Üye
cod4server.jpg

arkadaslar aranizda bu oyunu oynayan var mi?

Bir süre önce bu oyunu bitirdim, grafikler gerçekten çok etkileyici. Uçaktayken uçak vuruluyor düşüyor falan, düştüğünüzde yalpalıyorsunuz ancak oyun daha çok sinema gibi. Son bölüme geçtiğimde oyun hata vermişti. Google'de aratıp bozuk olan dosyayı çekmiştim. Oynamayan arkadaşlara şiddetle öneririm çok etkileyici bir oyun...

ben ps3 de oynuyorum ve online oynuyorum arkadaslar ama yeni oldugum icin cok basarısızsım,varsa bildiginiz kolaylıklar onlari ogrenmek istedim,tesekkürler.

diez oyun cok basarılı mutlaka al ama sosyal yasantininda kısıtlanmasını goze al,almadan önce.

Call of Duty : World at War 11 Kasımda satışa sunuluyor..

https://www.youtube.com/watch?v=Y_Ip_SaJqpg

20080908174458.jpg

Call of Duty serisini takip edenlerin merakla beklediği Call of Duty: World at War'ın çıkış tarihi nihayet açıklandı. Önce Kuzey Amerika'da satışa sunulacak olan COD 5, 11 Kasım'da raflardaki yerini alacak.

Oyunun Avrupa için çıkış tarihi konusunda kesin bir takvim belirtilmemesine rağmen, COD 5'in Amerika ile aynı anda Avrupa'da satışa çıkacağı ihtimali üzerinde duruluyor.

PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo DS ve PC sürümleri
bulunan World at War, COD 4'te olduğu gibi yine aynı grafik motorunu kullanıyor.

Geçtiğimiz yıl satışa sunulaan ve büyük bir başarı gösteren Call of Duty 4: Modern Warfare'den sonra yine aynı başarıyı yakalamak isteyen Activision Blizzard, şu sıralar oyuna son şeklini vermekle meşgul.

COD5: World at War için geliştirilen co-op mode ise en çok merak edilen yeniliklerden. Kankalar takımı, hazırlıklara şimdiden başlayın!!! Çünkü Call of Duty yeni co-op modu ile sizlere bu keyfi omuz omuza yaşama imkanı sunacak..

20080908173401.jpg

20080908173434.jpg

20080908173550.jpg

20080908173803.jpg

20080908174017.jpg

20080908174053.jpg

http://www.chip.com.tr/galeri/Call-of-Duty-World-at-War_537.html

Yeni oyunu forumdan arkadaşlarla online oynamak güzel olur :)

Ayrıca yeni oyunda merakla beklediğim co-op mode bulunuyor. Yani normalde tek kişi oynanan single player oyunu aynı anda 2 kişi oynayabiliyorsunuz.

biri benimi çağırdı..?:rolleyes:...cod 4 multiplayer her türlü oynanır...hatta cod 2 bile oynarım call of duty serisinden seç beğen oynayak :D

arkadaslar ben ps 3 de oynuyorum,eger siz de oyle ise uzuldum sizin icin:)

peki arkadaşlar bu oyunları tam sürüm indirebileceğimiz yerler varmı?yoksa internetten sadece demo oynamaklamı yetineceğim?

peki arkadaşlar bu oyunları tam sürüm indirebileceğimiz yerler varmı?yoksa internetten sadece demo oynamaklamı yetineceğim?

Elbette var guardbody. Torrent sitelerinden ulaşabilirsin oyunlara. Torrent client programına ihtiyacın var tabii.
http://www.utorrent.com/?client=utorrent1800. Ben bu programı kullanıyorum, çok başarılı. Torrent sitelerinden önce torrent dosyasını indiriyorsun, maksimum 200-300 kb boyutunda olur. Daha sonra bu dosyayı dediğim programla açıyorsun ve bilgisayarında kaydetmek istediğin yeri seçiyorsun. Torrent dosyasındaki bilgileri kullanarak dosyaları bilgisayarına indiriyor.

Yalnız torrent dosyalarını indirirken dikkat et, indirdiğin şey fake olabiliyor, ya da şifrelenmiş olarak gelebiliyor. Genellikle çok indirilmiş ve olumlu yorumlar alan dosyaları almaya dikkat et.
www.isohunt.com
www.mininova.org
İyi bilinen, büyük torrent siteleri. Daha pek çok var, torrent diye ararsan bulabilirsin

arkadaşlar verdiğiniz sitelere girdim ve en çok rağbet görenleri indir dedim fakat %100 doluma ulaştığında virüs sistemi truva atı tespit edildi uyarısı veriyor.farklı birkaç yer daha denedim ama hep virüs yakalıyor.birde bende zaten limewıre vardı.torent kullanınca limewıre bazı ayarları tekrar yükleme istiyor.virüs olmadan yükleyebileceğim bir yer yokmu?

Back
Yukarı