videoyu izledim uzun zamandır aradığım şey buydu teşekkür ederim. Bunun orta seviye için olanı da var mı?
Calisthenics aslında atletik fizik için yapılır, tabi ki kas gelişimi içinde çok iyi ama temeli kuvvettir.Calisthenics konusunda forumda cok baslik yok, belki meraklisi fazla degildir, vucut gelistirme yapanlarin bircogunun amaci estetik belirgin kasli but vucuda sahip olmak. Aslinda bakarsaniz bence en estetikvucutlar sw ve calisthenics calisanlarda
Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
Windows phone store'da yoktu sadece Madbarz Routine vardı içinde kuru kuru fotoğraflar var hareketler falan, dediğin bu değildir diye tahmin ediyorum, eğer buysa vakit harcamaya değmez saçma sapan bişeyMadbarz adlı telefon uygulamasını şiddetle öneririm. Birçok güzel antrenman var ve her antrenmanda tekrarlarınız, süreleriniz kaydediliyor. Gelişiminizi gözlemleyebiliyorsunuz grafikler üzerinden vs. Şahane.
Google Play Store ve AppStore'da var. Windows Phone Store diye bir şey duymadım daha önce orada olmayabilir.Windows phone store'da yoktu sadece Madbarz Routine vardı içinde kuru kuru fotoğraflar var hareketler falan, dediğin bu değildir diye tahmin ediyorum, eğer buysa vakit harcamaya değmez saçma sapan bişey