Buluşalım görüşelim sosyalleşelim...

Haftalık buluşma tertiplensinmi?

• Total voters
    201
ya bence anket yapalım burda en cok hangi ilden üyelerimiz var diye ben istanbul diyorum ama almanya cıkarsa hiç sasırmam dogrusu :D varmı despo izin bize acalım bir anket :)

goldtrapper58 dedi:
ya bence anket yapalım burda en cok hangi ilden üyelerimiz var diye ben istanbul diyorum ama almanya cıkarsa hiç sasırmam dogrusu :D varmı despo izin bize acalım bir anket :)

Bence Sivas çıkarsa şaşırma :D

Istanbul 40% larda.
Sitemizin ana sayfasinda yaptigimiz arastirmada 2 ay öncesinde (su an databaseden son bilgileri almadim) yaklasik 600 kisi katilmisti. Yaklasik 250 kisi Istanbulda yasiyordu.
2. Sira ankara 3. sira Izmir ikisininde 10%-15% üyeleri vardi.
Anlican olacaksa istanbul olmali :)

EDIT.
Anlican olacaksa istanbul olmali :)
Yazmissim; OLUNCA olacakti ;)

FleXoR dedi:
Kırklarelinden varsa benim salonda buluşma ayarlayıp bir antreman yapar resimlerini çekeriz
ahh istanbulda olacaktımda görün buluşmayı

sanki atla deve.binersin otobüse gelirsin 2 saatte 8)

saydam dedi:
FleXoR dedi:
Kırklarelinden varsa benim salonda buluşma ayarlayıp bir antreman yapar resimlerini çekeriz
ahh istanbulda olacaktımda görün buluşmayı

sanki atla deve.binersin otobüse gelirsin 2 saatte 8)

O şekilde demedim salonum ist olsaydı bftr üyeleri ile salon buluşması yapıp antremandan görüntüler videolar sohbetler vs vs yapardık şeklinde

mesafe nedeniyle katilamayacak arkadaslar icin organizasyon yapilmasi durumunda bol foto ve videolar gormek isteriz.

mesela toplandiginiz yerde tum katilimcilarin kisa cumleler ile kendisini tanittígi video super olur. ayrica komik de olur eminim ;)

o zaman 1 ay içinde bir tarih belirleyelim ve herkes kendini ona göre ayarlasin ve bu işle ilgili birini görevlendirelim.

ya hafta sonu olmalı haziran veya temmuz ayı bence en mantıklı aylar yer olarak ya taksim kadıkoy bakırkoy gibi merkezi biyer secelim olmadı gunlerıde oylamaya sunalım bana herhafta sonu uyar gelme ıhtımalımde yüzde yüz bu arada :D

Havuz fikri güzel bir fikir...

Düşünsenize 15, 20 body'ci bir havuza girmek için sıralanmışız :)

Ama havuza girmek için sağlık testi yaptırmamızı isteyebilirler, hepatit falan...

Bir de yüzme bilmeyenler olabilir...

Ben İst. Anadolu yakasındanım... İst. içi heryer uyar bana...

Selamlar...

zfrskr dedi:
Havuz ya da salon olursa herkes birbirini çok iyi görür ve değerli eleştirilerde bulunabilir..
aslında zafer havuz degilde salon ayarlanabilirse bence mukemmel olur kanatindeyim eger bizi misafir edebilecek hocamız varsa yazarsa seviniriz buraya istanbulda heryer banada uyar

eet eet cok guzel olurr..bayag eglenirizz...bence havuz yada deniz için erken..taksımde filann bulusalım yada baska yerde olurr :D

Butun yazilan msjlari okudum.
Sonuc ne oldu arkadaslar?Birden bire ses kesilmis?!!!
Bulusma gerceklestimi?Gerceklesse resimler eklenirdi galiba?!!!
China varmi china:D
Gerci Cin Turkiye'ye benzemez cok buyuk uzaksa diger arkadas bulusma imkansizi oynar..

Back
Yukarı