Buluşalım görüşelim sosyalleşelim...

Haftalık buluşma tertiplensinmi?

• Total voters
    201
Konu ne zamanın bilmiyorum ama bende İstanbul içindeki bir buluşmaya katılabilirim.
İstanbul Çengelköyde oturuyorum.

dünya şampiyonası seçmeleri bu ayın 17-18 i ist de bende seçmeleri takip etmek için geliyorum istanbulda caferağada buluşup çay içebiliriz görüş alış verişi ve samimiyet açısında kaynaşma açısında iyi olur kanaatindeyim

Bu başlık iyiki açılmış; yoksa birazdan ben 2. baskıyı yapacaktım. Ben Giresun'dayım şuan. Ama genellikle istanbul'dayım. Kesinlikle görüşmeli; geniş kapsamlı bir yemek toplantısı olmasa bile; çay içip, muhabbet etmeli, hem bu şekilde birbirimize daha iyi tanır, saygı ve sevgi bağını güçlendiririz. Ya da bunu bölgesel yapsak önce. Arkadaşların çoğu istanbul, Ankara ve İzmirde. Öncelikle kendi şehrindekilerle buluşup bunu fotograflarla bizlere de bildirseler; aynı şekilde bizde şehrimizdekilerle buluşup, bunu fotograflarla foruma bilirsek; daha sonra da tüm bodyforumtr kafilesi olarak istanbulda eylem yapmaya giden insan yığını gibi nezih bir mekanı tıka basa doldursak süper olmaz mı?

Bence de anket değeri olmayan sözde bir anket. Ancak başlık ve içerik güzel.

Anketi başlatan üyenin siteye son girişi ;
son Aktivitesi: 24.02.07 13:18
tarihiymiş.

Neredeyse 2 sene olmuş, bence şıklar yönetim tarafından elden geçirilirse o zaman bir anket değeri olur. Bence olumsuz şıklarda olmalı.

en yakın tarihi ben verdim sanırım ekim 17-19 yer caferağa spor salonu herhalde forumdan seçmeleri seyretmeye gelenler olacaktır diye düşündüm ama bir ses yok

ben de seyirciler arasinda olucam kainat.

İzmir-Çamdibi

Böyle etkinlikler forumu sanal bir platformdan daha da öte bir aile gibi yapar. Bu da daha sağlam bir bütünlüktür. Bunun örneği bir çok büyük forumlarda ve sitelerde mevcut.

Saygılar..
:shock:izmir çamdibi mi :D hangi mahalle zigbog

saydam !görüşürüz ozaman kısmet olursa ben konyadan geleceğim ön sıralardan bir yerde bana ayırırsınız inşallah deplasman seyircisi gibi olmayalım forum arkadaşlarımız bizi kollarlar diye düşündüm şaka şaka görüşmek ümidiyle iyi bayramlar forumdan herkesin bayramınıda ayrıca kutlarım ALLAH nice bayramlara eriştirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
forumda bölge başkanlığı gibi uygulama yok..
ama bir üye aynı şehirdeki üyeleri organize edip buluşma gerçekleştirebilir..

fakat yönetimin müdahil olmadığı toplantılarda meydana gelen aksaklıklardan yönetim sorumluluk kabul etmez bunu belirtmek isterim..

Forumda birbirleriyle anlaşamayan ve haliyle çatışan arkadaşlarımız da var. Alelade bir toplantı yapıldığında bir kini olan arkadaş karakteri de el verirse taşkınlık çıkarabilir ve istenmeyen olayların yaşanmasına uygun zemin hazırlanmış olabilir. O yüzden forum olarak toplu bir buluşma ayarlamak pek sağlıklı olmaz; ancak belli başlı, sevdiğiniz ve saygdığınız kişilerle bir buluşma tertipleyebilirsiniz. Yalnız bodyforum'un tüm üyelerine dair olması biraz riskli bence...

ist seve seve katılırım.

wayy bir ÇAMDİBİLİ bende burdayım beyler kartal durağınıda bilmeyen yoktur herhalde:)
bu arada daha dün akşam asım ustanın yeni yerinde kokoreç yedim bilseydim pm atar buluşurduk ama inşaallah başka sefere

ankara'da olursa ben de gelebilirim. hatta mangal yada gokart vs aktivite de yapılabilir. tabi önce tanışmak daha iyi olur

Back
Yukarı