bulking up...

eveeeet 2 adet foto var elimizde

ah elimde güzel bir fotoğraf makinesi olsa şahane olacak...

Eklentiler

• Fotoğraf0215.jpg
    Fotoğraf0215.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 620
Son düzenleme:
buda 2.foto

Eklentiler

• fotograf.jpg
    fotograf.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 639
ooooo baya iyi gidiyor yahu :)

yavaştan belli oldu artık definelik :)

Danny dostum ilerleme var evet, fakat senin de önceden dediğin gibi yağ oranını tek haneye indirmek lazım, baya bir kuru kalmak lazım 7-8 kg daha işimi görür gibime geliyor, sonra seneye beraber heavy duty yaparız :D

Danny dostum ilerleme var evet, fakat senin de önceden dediğin gibi yağ oranını tek haneye indirmek lazım, baya bir kuru kalmak lazım 7-8 kg daha işimi görür gibime geliyor, sonra seneye beraber heavy duty yaparız :D

evet yağ oranı zaten %8 in altına indimi asıl kuruma başlıyor

umarım %10 un altına inebilirsin

kişiden kişiye değişmekle birlikte çok çok zor bir durum özelliklede %8 in altı

tabikide ilaçsız zor :)

inş bende oldukça yavaşta olsa definasyondayım :)

evet yaparız hatta video koyarız :) zaten ben yalnız yaşıyorum kız arkadaş vardı da ayrıldık gıtıı yanı :) gelirsin tatilinde hem istanbulu gezeriz ( turistik yer pek bilmem ama işte başka çok yer bilirim heheh ) hemde antrenman yaparız :)

evet yağ oranı zaten %8 in altına indimi asıl kuruma başlıyor

umarım %10 un altına inebilirsin

kişiden kişiye değişmekle birlikte çok çok zor bir durum özelliklede %8 in altı

tabikide ilaçsız zor :)

inş bende oldukça yavaşta olsa definasyondayım :)

evet yaparız hatta video koyarız :) zaten ben yalnız yaşıyorum kız arkadaş vardı da ayrıldık gıtıı yanı :) gelirsin tatilinde hem istanbulu gezeriz ( turistik yer pek bilmem ama işte başka çok yer bilirim heheh ) hemde antrenman yaparız :)

kurumak derken amatör bir şekilde kurumak tabi ki :)
%8 'in altına ineceğim desem kendimi kazlamış olurum Danny, keza senin de söylediğin gibi kimyasalsız çok çooook zor, benim hedefim %9-%8 gibi bir oran %8'i yakalayabilirim sanırım...
senin definasyon daha sağlam olacak, ben şahsen diyetin süresini uzun ve daha dengeli tutmaktan yanayım, ben kendime 12 hafta verdim bir takım özel sebeplerim var bu sebeple 12 haftada işi bitirmeyi planladım...

Woooow bu planı çok sevdim, turistik yerleri boşver zaten :):):) bu muhabbete özelden devam etsek daha iyi :)

aslında definisyon dönemi eğer acele yoksa çok uzun tutulup kas kaybı 0 olabilir

benim yaptığım gibi eğer anabolik alıyor olsam zaten 3 ay sure verırdım ama ıste almıyorum artık o yuzden sureyı ben mın 8 ay koydum cunku gercekten yavas ılerlıyorum

:)

bir resim daha...

Eklentiler

• Fotoğraf0226.jpg
    Fotoğraf0226.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 652
Günlüğü takip ediyorum speedtouch. Kütlen çok iyi. %8 yağ oranında düşünemiyorum müthiş olursun :)

Rica etsem boş zamanında before after şeklinde tarihleriyle beraber bir fotoğraf koyabilir misin?

Günlüğü takip ediyorum speedtouch. Kütlen çok iyi. %8 yağ oranında düşünemiyorum müthiş olursun :)

Rica etsem boş zamanında before after şeklinde tarihleriyle beraber bir fotoğraf koyabilir misin?

Güzel iltifatların için teşekkür ederim Dynamo, diyet bittikten sonra üye fotoları bölümüne konu açmayı düşünüyorum, "speedtouch'ın hikayesi" diye :)
Umarım bu güzel desteklerinizle diyetim başarıya ulaşacak ve forum adına güzel bir belge daha olacak...
Biraz tecrübelerimden bahsetmek istiyorum,yaptığım yanlışlar vardı...
Açıkçası bu kadar yağlanmamın sebebi geçen sene ki yanlış beslenmem idi...
Geçen sene nasılsa bulk yapıyorum diye bilinçsiz şekilde her gördüğüm şeyi yedim, yani tam anlamı ile her gördüğüm şeyi yedim, geceleri yatmadan milföye paçanga yapar yerdim, bir yumurta yapardım yanında 3-4 tane simit götürürdüm,tereyağı vs gırla, kebabçıya giderdim 1.5 beyti yerdim üstüne cila olsun diye döner dürüm yerdim...
haliyle yağ oranı çok yükselmişti kollar 42 cm, kg 87 olmuştu, derken yazlığa gittim 3.5 ay hiç ağırlık kaldırmadım, ekimde ankaraya döndüğümde 36 cm kol ve 78 kg idim, tabi ki kocaman bir göbek vardı...
Bu sene çok daha temiz kütle aldığımı söylemem lazım,daha bilinçli beslendim, kcal hesabı yaparak yedim öğünlerimi,tek handikapım mecburi olarak gainer kullanmaktı fakat bu sezon kullandığım gainerları çok bilinçli kullandım ve dediğim gibi hayvan gibi yemek yememe rağmen,kaliteli yediğim için göbek ekim ayındaki halinden daha kötü bir duruma gelmedi,geçen seneye göre çok daha sert bir görünümdeyim, 88 kg ye kadar çıktım fakat göbek miktarında gözle görülür bir artış olmadı, şimdi de diyetteyim işte...

Selamlar speedtouch. Idmanlarinda ve diyetinde basarilar dilerim. speedtouch'in hikayesi konulu basligini ben de bekliyorum. Bu arada idman gunlugunle yaptiklarini paylasirken ayni zamanda kendine has kelime tercihlerinle bir micro terminoloji yarattigini gordum. Simdi diyeceksin bu ne diye, ben de aciklamak yerine altta bir "best of speedtouch" listesi yaptim :)

Baktim moral problemi yasiyorsun bu siralar, tuneldeki isik falan durumlari var, dedim biraz kafalar dagilsin bari thums:

1.5 beyti yerdim üstüne cila olsun diye döner dürüm yerdim...

kollara zaten diyecek birşey yok, ben onları allaha havale ettim

bulk dönemdeyken salona girip ağırlıklara saldırırdım, hayvan gibi böğüre böğüre çalşırdım...

75+75 pounds dumbeller ile 5 temiz tekrar dumbell press attım

idmandan önce 3 muz+1 ölçek gaspari çakıyorum

95 lbs lik dumbellerla 5 temiz tekrar dumbell press döşedim...

Selamlar speedtouch. Idmanlarinda ve diyetinde basarilar dilerim. speedtouch'in hikayesi konulu basligini ben de bekliyorum. Bu arada idman gunlugunle yaptiklarini paylasirken ayni zamanda kendine has kelime tercihlerinle bir micro terminoloji yarattigini gordum. Simdi diyeceksin bu ne diye, ben de aciklamak yerine altta bir "best of speedtouch" listesi yaptim :)

Baktim moral problemi yasiyorsun bu siralar, tuneldeki isik falan durumlari var, dedim biraz kafalar dagilsin bari thums:

arkadaşlar da bu söylediğini söylerler, öyle kendiliğinden çıkıyor bazı tabirler, yüzümde bir tebessüm belirdi sayende,teşekkürler :)
Tüneldeki ışık durumu olmazsa olmazzzz,o ışık benim için yanıyor orda, karanlık ta yine benim karanlığım, karanlığın içinden ışığa ulaşacağım, ben böyle bir adamım bu işler olursa hard-core olur, acıyla olur,terle olur, bu sporun adı body-building...

Son düzenleme:
evet bir haftanın daha sonuna geldik arkadaşlar, acılı bir hafta daha geri de kaldı, yavaş yavaş inceliyoruz ama yolumuz çooook uzun...

dün omuz idmanı vardı, geçen haftanın aynısıydı program, bugün kol vardı yine aynı program...

bu hafta iştahımda azalma var, geçen haftalara göre daha az karb arar oldum, 2-3 hafta sonra duruma göre karbı günlük 100-75 grama çekicem, şu anda idman gününe göre 100-150 arası karb alımı var...

bu arada beta alanine ve ecydsterone alacağım ve bir de yağ yakıcı almayı düşünüyorum ama kararsızım.

selamlar speedtouch,

bu aralar mevsim kaynaklı olsa gerek, benim de isteğimde ve dolayısıyla performansımda epey fark edilebilir bir düşüş var. söz konusu isteksizliği yok etmek adına herhangi bir nitrik oksit ürünü kullanmayı düşünüyor musun?

bu arada ecydsterone m-stak'ta zaten bulunuyor. bu ürünü halihazırda kullanmıyor muydun?

selamlar speedtouch,

bu aralar mevsim kaynaklı olsa gerek, benim de isteğimde ve dolayısıyla performansımda epey fark edilebilir bir düşüş var. söz konusu isteksizliği yok etmek adına herhangi bir nitrik oksit ürünü kullanmayı düşünüyor musun?

bu arada ecydsterone m-stak'ta zaten bulunuyor. bu ürünü halihazırda kullanmıyor muydun?

m-stak biteli çok oldu :)

ecdysteronu genrise markasından alacağım, nitrik oksit ürünü almak yerine beta-alanine alacağım, performans düşüklüğü yaşamıyorum ama kilom azaldığı için ağırlıklar düşüyor

günlüğünü takip ediyorum speedtouch, çok iyi bir gelişim sağlamışsın. iyi gidiyorsun, tebrik ederim. ecydsterone ve beta alanin de iyi gelecektir. ikisi de tavsiye ettiğim supplementler. yağ yakıcı olarak usplabs oxyelite pro tavsiye ederim. iyi çalışmalar.

günlüğünü takip ediyorum speedtouch, çok iyi bir gelişim sağlamışsın. iyi gidiyorsun, tebrik ederim. ecydsterone ve beta alanin de iyi gelecektir. ikisi de tavsiye ettiğim supplementler. yağ yakıcı olarak usplabs oxyelite pro tavsiye ederim. iyi çalışmalar.

motive edici sözlerin için teşekkür ederim Karakaş, foruma dönmene de ayrıca sevindim, senin gibi bu spora kalpten bağlı insanlarla aynı platformda buluşmanın hazzı çok başka...

oxyelite pro düşünüyorum ya da lipo6 olabilir, yarın izmir caddesindeki malum yere alış verişe gidicem, bakalım...

Vücut genetiğimiz çok benziyor hatta aynısı bile diyebilirim. Günlüğünü takip ediyorum ve başarılı olduğunu görüyorum. Sabırlı olarak istediğin yağ oranına ulaşacaksındır zaten. Tekrardan başarılar diliyorum. :)

Speedtouch , beta alanine için universal kapsül beta yı tercih etme..
Ben All max beta alanine 500 gr kullanıyorum toz formda , hem daha etkili hem daha ekonomik..
Nasıl ulaşacağın konusunda p.m ile yardım edebilirim..

Back
Yukarı