Günlüğü takip ediyorum speedtouch. Kütlen çok iyi. %8 yağ oranında düşünemiyorum müthiş olursun
Rica etsem boş zamanında before after şeklinde tarihleriyle beraber bir fotoğraf koyabilir misin?
Güzel iltifatların için teşekkür ederim Dynamo, diyet bittikten sonra üye fotoları bölümüne konu açmayı düşünüyorum, "speedtouch'ın hikayesi" diye

Umarım bu güzel desteklerinizle diyetim başarıya ulaşacak ve forum adına güzel bir belge daha olacak...
Biraz tecrübelerimden bahsetmek istiyorum,yaptığım yanlışlar vardı...
Açıkçası bu kadar yağlanmamın sebebi geçen sene ki yanlış beslenmem idi...
Geçen sene nasılsa bulk yapıyorum diye bilinçsiz şekilde her gördüğüm şeyi yedim, yani tam anlamı ile her gördüğüm şeyi yedim, geceleri yatmadan milföye paçanga yapar yerdim, bir yumurta yapardım yanında 3-4 tane simit götürürdüm,tereyağı vs gırla, kebabçıya giderdim 1.5 beyti yerdim üstüne cila olsun diye döner dürüm yerdim...
haliyle yağ oranı çok yükselmişti kollar 42 cm, kg 87 olmuştu, derken yazlığa gittim 3.5 ay hiç ağırlık kaldırmadım, ekimde ankaraya döndüğümde 36 cm kol ve 78 kg idim, tabi ki kocaman bir göbek vardı...
Bu sene çok daha temiz kütle aldığımı söylemem lazım,daha bilinçli beslendim, kcal hesabı yaparak yedim öğünlerimi,tek handikapım mecburi olarak gainer kullanmaktı fakat bu sezon kullandığım gainerları çok bilinçli kullandım ve dediğim gibi hayvan gibi yemek yememe rağmen,kaliteli yediğim için göbek ekim ayındaki halinden daha kötü bir duruma gelmedi,geçen seneye göre çok daha sert bir görünümdeyim, 88 kg ye kadar çıktım fakat göbek miktarında gözle görülür bir artış olmadı, şimdi de diyetteyim işte...