geçen hafta bisiklette fırat hocayla konuşan senmiydin![]()
fırat başkanla sürekli konuşuyorum da, bisiklettemiydim başka yerdemiydim hatırlayamadım![]()
ketoyu denemeden bunları soylemen kötü bence 2 hafta bi dene bi zarar gelmez ölmüceksin merak etmeuzun süredir böyle besleniyorum
harbi diyorum ölmücenharbiden ölmezmiyim?
benim yaşam tarzım ketoyu uygulamaya uygun değil,dediğim gibi keto hem çok profosyonel bir diyet, hem de dediğim gibi keto yaparak başarılı olan proflar olabilir ama ben keto ile define olan amatör daha görmedim, yani tercih meselesi, keto yapan adama ben niye keto yapıyorsun demem asla aksine disiplininden ötürü saygı duyarım, neticede ketonun da dayandığı bilimsel kaynaklar var, keto doğrudur diyenlerde var, keto bir sporcuya uymaz diyenlerde var, ben 2.gruptayım...
bulk dönemdeyken salona girip ağırlıklara saldırırdım, hayvan gibi böğüre böğüre çalşırdım...
sürekli hazırdım ve gazdım,idmanları iple çekerdim...
şimdi ise ne zaman hazır olduğumu bilmiyorum, ancak o dalgın kafayla salona girip soğuk demiri kavradığım zaman hazır olduğumu anlıyorum,oraya neden geldiğimi anlıyorum ve idman başlıyor...idman bitiyor...
insan istiyor ki her idmandan sonra biraz daha define bir vücut görsün aynada, çünkü verilen 1 günlük emek bile altın değerinde, irade sürekli kontrol halinde, 24 saat süren bir hayat, sürekli saate bakma, öğün saatlerini kaçırmama, tuvalette protein tozu içmeler, insanların garip bakışları,benim dalgın bakışlarım...
ama öyle olmuyor, a ızdıraplı idman bitiyor ve aynaya bakıyorsun, daha define durmuyorsun hatta daha kötü duruyorsun, glikojen depoları boşalmış bir vücut, ayakta bile zor duruyor...
ama biliyorsun bir şekilde, bu işler böyle oluyor, acı olacak, ter olacak, o dediğim lanet dalgın bakışlar olacak, ve inanıyorsun ki bu karanlık tünelin sonundaki ışığa ulaşacaksın, inanmak zorundasın...
düşen karb ile beraber,sürekli karnım acıkıyor,kas ağrılarımın geçmesi uzun zaman alıyor, umarım bu karanlık tünelin sonunda ışığı görebilirim ve bütün bu ızdıraplara değer, pes etmek yok yola devam...
öncelikle bu disiplinde devam ettiğin için seni tebrik ederim.dikkat ettiğim çoğu hareketin sonunda drop set yapmışsın bunu biraz açarmısın faydasını hissediyormusun vs..
Animal pak motivasyon yazısı okuyormuş gibi hissettim kendimi...
Bence gayet iyi gidiyor , bu disiplinden şaşmadan devam ettiğin sürece çok daha iyi bir duruma geleceğinden şüphem yok..
Slm speedtouch
Keto ile define olan amatörler var abi, karatay ile de aynı şekilde bir düzine, özelden tek tek isimlerini yazar günlüklerini gösterir, link veririm...
Ama tabii bu definasyon muhabbetini özelden devam etmek isterim, burada ne seninle seni ikna amaçlı nede bir başkasıyla eş görüş yada karşıt görüşten biriyle diyaloğa girmek istemem
Zaten foruma da girip post atmıyorum artık, sadece beğendiğim bir sporcusun ve bu adamdan da çok şeyler öğrenirim, günlüğünü takip etmem gerekir amaçlı post attım...
Amaç yeni ileti attığında günlüğün çıkmış olsun, yazılarını gelişimini takip edeyim
Saygılar kolay gelsin![]()