Kilo Alırken Zaten Karaciğerimize Yükleniriz Onu Demek İstemiştim. Dekstrozu Ne Amaçla Alacaksınız Acaba Gerçekten Bilmediğimden Soruyorum
Valla nerede okuduğumu bilmiyorum ama defi. döneminde creatin kullanımı hakkında bir araştırmada da öneriliyordu.
Açıkcası günlüğünüzü merakla takip ediyorumCevaplarınız ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim
ahhh be king seninle bir türlü anlaşamıyoruz
bioforgeyi inceledim bitki extractından ibaret bir ürün malesef, şahsen ben para vermem...
m-stak da geçen sene çok heyecanlıydım haklısın tecrübe 0'dı,utanmasam 1 hafta 50 cm kolum oldu diyecektim
çünkü ben bir dönem supplement mevzularına mucize yaratır gözüyle bakıyordum ne kadar cahilce aslında...
Şu anda vizyonum tamamen değişti, bilindik supplementlerin haricinde birşeyler alacaksam için de mutlaka hormonlara etki edecek bir takım kimyasallar olmak zorunda,yaptığımız spor hormon işi,
onun harici zaten yalan sen de bu işleri biliyorsun...
Supplementler konusundaki dusuncelerinin cahilce oldugunu anlamissin ama icten ice halen supplement kelimesi bile basli basina seni halen heyecanladirior gordugum kadariyla![]()
Efrahim haklı.
Bence en yakın zamanda alt ast ve ggt testlerini yaptırmalısın.
Umarım çıkmaz ama muhtemelen alt değerin yüksek çıkacaktır.
Özellikle gainer kullananların en büyük sorunu karaciğer enzim değerlerinin yüksek çıkması.
Bu testleri yaptırmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
bulk dönemdeki antrenman rutininle ilgili bir sey sormak istiyorum.persembe omuz idmanından sonraki gün kol idmanın var.kol idmanında omuza yük binmesi-ikincil kas grubu olarak calısması sorum yaratırmı?bende bu sistemle calısıyorum.triceps içinse close grip bench press giriyorum.ve suan omuzlarım vasat durumd****ol ile omuz antrenmanlarının yerini değiştirmk uygun olur mu ?
cevabın için tesekkürler.antrenmanda benimde fazala bir agrı olmadı sadece son tekrarlarda biraz yük bindiğini hissettim o kadar ama suan ön omuz bölgem agrıyor.bu rutine devam etmeli miyim sence?
arkadaşlar idman programını kökten değiştiriyorum pazartesi günü , pazartesi günü günlük kalori alımını 3/1 oranında azaltıcam, göğüs giricem ardından 15 dk hit cardio çalışması yapıp bitiricem, idman 1 saati geçmemek zorunda,
kahvaltıda 40 gr protein+50 gram karb+25 gram yağ olucak
idmandan önce 30 gr protein+50 gram karb+5 gram yağ olucak
idmandan sonra 50 gram karb+40 gram protein+5 gram creatin+5 gram glutamin olucak
2 saat sonra 50 gram karb+30 gram protein olucak yatmaya 1 saat kala tekrar 25 gram protein olucak...
1.gün göğüs:
1-Decline press 10*8*7*6-drop 15-20
2-Dumbell incline press 10*8*7*6-drop 15-20
3-incline fly 12-12-12
4-Chest press machine 3 set her set drop set
5-incline press machine+cable cross over super set
Bende göğüs için bench press ve açışı ve üst göğüs dumble press ve açışı süpersetleyrek giriyorum , ve memnunum açıkçası...
Üst göğüsün hacimi daha çok gösterdiğini düşünüyorum...
Sırt programında dealidt , barbell row gibib hareketler olacak mı ?
MHP glutamini ise varsa imkanın 1 kg olandan al daha uyguna geliyor ben memnun kaldım bitmek üzere ürün...
Fotoları bekliyoruz ...
Definasyonun Hayırlı OlsunÇıksın Bakalım Ortaya Ne Kadar Temiz Kilo Aldığın
Başarılar.