bulk programimi paylasiyorum

Arkadaslar deneye deneye aylarca ugrasarak sonunda oturttum programi ve paylasiyorum

Tercihe bagli: kalktigin gibi 30 gram whey

Kahvalti 30 gram peynir 1 dilim tam bugdayli ekmek iki tam yumurta meyve suyu

Ara ogun 1 kase corba (250ml) kucuk konserve ton baligi 30 findik

Oglen 80 gram makarna veya pilav 150 gram tavuk

Antrenmandan 1 saat once 80 gram makarna veya pilav 40 gram peynir

Antrenman sonrasi 1 tabak sulu yemek 1 dilim ekmek 30 gram whey

Aksam 200 gram tavuk salaya veya meyve

Yatmadan once 300 ml sut , 30 gram yulaf 200 gram yogurt

Toplam kazanilan protein 180 gram
kilom 68 (ac ve ciplak)
(Et gramlari tamamen et olarak hesaplanmistir yani 150 gram ette kemik ve deri yoktur gogus eti baz alinmistir)
Haftalik 150 gram aliyorum haftada 4 gun antrenman yapiyorum

Guzel program..Umarim amacina ulasirsin kardesim,çalismaya devamm..

bulk dönemiyse zaten biraz fazla karbonhidrat alman lazım okadar ağırlığa girecek enerji lazım nasıl karşılıyorsun ki proteinden gider -_-
bu arada FitFighter senin şu avatarı ne zaman görsem bi mutlu oluyorum boyyka boyyka :D

Aldigin besinlerin makro degerlerini takip etmeni öneririm is amacina göre sadece protein miktariyla bitmiyor.

Bence karbo az geldi bana yatmadan önce yulafa gerek yok bende 200-250 Ml süt içiyorum yaklaşık 7-7,6 gr protein geliyor 30 gr yulaf yiyeceğine kahvaltıya 100 gr üstüne belli bir gramajda bal atarsın öğlen 100 gr yap makarnayı antrenman sonra ve akşam için karboyu arttır antrenman sonra 1 tabak pilav ve 100-150 gr tavuk işini görür akşamda 100 gr pilav veya bulgur koyabilirsin 200 gr tavuk 40 tan fazla protein var bence 150 ye indirgeyip 50 gr mı ara öğünde alabilirsin dediğim karbo bence bayağı bi az off günlerde beslenmen nasıl ?

Kepekli makarna ve bulguru öğünlerinize ekleyin.Kaliteli karbo kaynaklarıdır.

Arkadaslar deneye deneye aylarca ugrasarak sonunda oturttum programi ve paylasiyorum

Tercihe bagli: kalktigin gibi 30 gram whey

Kahvalti 30 gram peynir 1 dilim tam bugdayli ekmek iki tam yumurta meyve suyu

Ara ogun 1 kase corba (250ml) kucuk konserve ton baligi 30 findik

Oglen 80 gram makarna veya pilav 150 gram tavuk

Antrenmandan 1 saat once 80 gram makarna veya pilav 40 gram peynir

Antrenman sonrasi 1 tabak sulu yemek 1 dilim ekmek 30 gram whey

Aksam 200 gram tavuk salaya veya meyve

Yatmadan once 300 ml sut , 30 gram yulaf 200 gram yogurt

Toplam kazanilan protein 180 gram
kilom 68 (ac ve ciplak)
(Et gramlari tamamen et olarak hesaplanmistir yani 150 gram ette kemik ve deri yoktur gogus eti baz alinmistir)
Haftalik 150 gram aliyorum haftada 4 gun antrenman yapiyorum

kazanılan proteini söylemişsinde bulk da asıl önemli olan karbonhidrattır bence.Kazandıgın temiz karbonhidrat nekadar hesapladınmı ?

Back
Yukarı