builder 94
Üye
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık olarak 1 senedir vücut geliştirme sporuyla ilgileniyorum 1 sene boyunca çok düzenli beslendim ve supplement kullandım ama midemdeki rahatsızlık yüzünden spora başladığımdan beri 3-4 kilo verdim çok büyük değişiklik oldu tabiki ama istediğim formu yakalayamadım.Bu bir sene içerisinde supplement olarak whey protein , amino decanate , bcaa , glutamine , nox kullandım. Bulk dönemine gireceğim için nox yerine creatine kullanıcam nox mideme zarar verdiği için aynı zamanda. Şuanda işe gitmiyorum ve geç kalkıyorum erken kalkmaya başladığım zaman beslenmeyede erken başlıyacağım.Yaklaşık 69 kilo civarıyım 1.76 boyum şubatın ortasına kadar 10 kilo alıp definasyona girmek istiyorum.
Öğlen 12 - 1 kase yoğurtla beraber yulaf ezmesi yanında muz ardından 3 tüm yumurta yanında fıstık ezmesi kepek ekmeği zeytin vs.
1.30 - 1 avuç kuruyemiş
3- 100 gram pirinç ve 1-2 kaşık yoğurt
5- 200 gram dana kuşbaşı ve 150 gram pirinç
antreman öncesi bcaa glutamine
7.30 - 9.00 arası antreman
antreman sonrası whey protein creatine bcaa glutamine
yaklaşık 1 saat sonrada 200 gram dana kuşbaşı ve 50-100 gram pirinç
yatmadan 1 saat öncesinde 1 adet muz
Başka takviye almam lazım mı yada beslenmede ne gibi değişiklikler yapabilirim arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Öğlen 12 - 1 kase yoğurtla beraber yulaf ezmesi yanında muz ardından 3 tüm yumurta yanında fıstık ezmesi kepek ekmeği zeytin vs.
1.30 - 1 avuç kuruyemiş
3- 100 gram pirinç ve 1-2 kaşık yoğurt
5- 200 gram dana kuşbaşı ve 150 gram pirinç
antreman öncesi bcaa glutamine
7.30 - 9.00 arası antreman
antreman sonrası whey protein creatine bcaa glutamine
yaklaşık 1 saat sonrada 200 gram dana kuşbaşı ve 50-100 gram pirinç
yatmadan 1 saat öncesinde 1 adet muz
Başka takviye almam lazım mı yada beslenmede ne gibi değişiklikler yapabilirim arkadaşlar yardımcı olur musunuz?