Bugün hangi filmi izledin?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amexes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amexes

Üye
Arkadaslar bugün hangi filmi izledigimizi ve yorumlarımızı yazalım.Önce ben başlıyım , kartal gözü (eagle eye) izledim sinemada ve şimdiye kadar izledigim en iyi aksiyon filmi diyorum.Filmin temposu bir dakika bile düşmüyor şiddetle tavsiye ediyorum.

you don't mess with the zohan (Zohan´a bulasma) filmini izleyip tavsiye eden var mi ? Sinemada izlemeyi dusunuyorum.

Despo kesinlikle izlemelisin , Babylon A.D yi izledim fena değil , Vin Diesel harika yine...

zohan ı gecen izledim, fazla abartmışlar bence..ama komedi filmlerini seviyorsan, izleyebilirsin, güzel..

İsrailin Battal Gazisi diyelim zohan için.Önümüzdeki haftalarda vizyona girecek harika filmler var...

"28 gün sonra"yı izledim. londra ve machester maymunlardan gelen bir virüs nedeiyle tahliye ediliyor, kaçamayan insanlar mutasyona uğruyordu. 2 kişi ve bir baba-kız kurtulmak için mücadele veriyolardı. Şehirde elektirk yok, hiçbir insan yok, telefon ve radyo yok.

"28 gün sonra"yı izledim. londra ve machester maymunlardan gelen bir virüs nedeiyle tahliye ediliyor, kaçamayan insanlar mutasyona uğruyordu. 2 kişi ve bir baba-kız kurtulmak için mücadele veriyolardı. Şehirde elektirk yok, hiçbir insan yok, telefon ve radyo yok.

Güzel film, sırf o film için koskoca londrayı, manchester'ı bir set haline getirdiler. Birde "28 ay sonra" diye ikinci versyonu var. Fena değil ama ilkine göre daha sönük...

Filmlere 10 üstünden puan verirsek dahada iyi olur gibi geliyor.

Orjinal cinayetleri (Righteous Kill) izledim .Ne yalan söyleyim cok büyük beklentim vardı. Al pacino ve robert deniro ikilisi varken bu film kacmaz dedim .Daha önce izledigim Heat vardı gene ikisi oynuyordu tadı damagımda kalmıstı .Fakat orjinal cinayetleri pek begendigimi söyleyemem televizyonda izlemek daha iyi olur.
Oyuncuların hatrına 8/10

arkadaşm bugün bana secret die bir filim getirdi izledm haladaha şokdaim cok etkilendim şiddetle herkese tavsiye ederim !

bu hafta izlediklerim.
iron man : çok beğendim.
the incrdible hulk: eh..hulk sevenler beğenir
the bank job: ŞAHANE!
the x files 2: x files hastası biri olarak beğenmedim.
hellboy2: çok güzel buda.1.filmden çok daha iyi
street kings: beğendim aksiyon sevenler için ideal.
you dont mess with the zohan: zaman kaybı
crank : jason statham'in en iyi filmi.her hafta 1 kez izlerim kesinlikle:)

"Orjinal cinayetleri" izledim; hep aynı konular; sağ gösterip sol vuran tarzda bir film ama açıkçası bu tip filmler artık baydı...

Ondan önceki gün "esaretin bedeli" onu izlemiştim; izlemekte baya geç kaldığım bir filmdi. İzlemeyen varsa şiddetle tavsiye ediyorum...

Back
Yukarı