Bugün hangi filmi izledin?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amexes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 gun arayla muroya ve aroga gittim ikiside birbirinden komedi filmler cok basarılı olmus gercekten ama bana sorarsanız hangisi daha komik diye tabi arog derim ama muroda gulmekten yerlere yatmamanız mümkün değil o kadar kopturuyo insanı ama arog surekli gul gul gul ... böyle gidyo tavsiye ederim her iki filmide

az önce nitro izledim.filmden beklentim baştan sona nos yüklü bir aksiyondu ama içerik olarak fazlaca duygusal ağırlık buldum.
dünde cengizhan izledim.fena değil.gerçekliğe kaptırıyor.

Gamorra yı izledim. İtalyan mafyasını anlatıyor ,hic bu kadar sıkılmamıstım bu tarz filmde.Aksiyon basladı baslıyacak derken film bitiyor.(2/10)

bank job gerçekten oldukça kaliteli yapılmış bir film.başından kalkmadan izlenebilecek bir film.
dün akşam ise son olarak tristan ve isolde filmini izledim.fena değil.diğer türlerine göre aksiyonu oldukça düşük geldi bana.13. savaşçı tarzında bir film lazım bana...

kalpazanları izledim alman filmi nazi almanyasında kalpazan yahudileri yakalayıp kendileri için sahte para ürettiriyolar yaşanmış bi konu araştırdım belgeriyle mevcut o dönemde ing nin sterlin stoğunun 4 katını üretip piyasa sürmüşler

Eğer izlemediyseniz vaktiniz olduğu zaman Will Smith'in oynadığı sıradışı bir film olan I'm Legend'i izlemenizi tavsiye ederim.Bilimden aksiyona aksiyondan duygusallığa ve dünyanın haline kadar bütün konular var.

Bu akşamda ' AŞK DOKTORU ' nu izledim.Will Smith ve Eva Mendes başroldü.Filmin konusu adındanda anlaşılacağı üzerine aşktı.

Back
Yukarı