Bugün hangi filmi izledin?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amexes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün fargo ve olağan şüphelileri izledim. İkiside güzel filmlerdi...

Fargo deyince aklima geldi, en son Burn After Reading'e gittim. Coen kardeslerin komedi anlayasina bir turlu isinamadim gitti. Her ne kadar siradan hayatlari, ilginc kurgularla seyredilir hale getirmekte kendilerini basarili bulsam da bizim kulturumuze cok da yatkin olmadigini dusundugum hafif sit-com kokan diyaloglar/durumlar, ki Allah'tan arka planda gulme efekti koymuyorlar filmlere, beni seyrederken gerdikce geriyor, film bitince de ne seyrettim ben simdi duygusundan bir turlu kurtulamiyorum bu adamlarin filmlerinde. George Clooney oyunculuk olarak idare ediyor, brad pitt gorulesi bir sapsal rolunde, ama favorim john malkovichti film boyunca. Oyuncularin ve yonetmen kardeslerin hatirina seyredilir sonuc olarak ama eh isteden fazla olmadi, olamadi bu filmleri benim gozumde.

http://www.bildirgec.org/yazi/zeitgeist-the-movie-1

Zamanın Ruhu İlk kez 2007 yılı Haziran ayında Google Video’da yayınlandı. Yayınlanır yayınlanmaz günde 70 bin,ayda yaklaşık 2 Milyon izleyenle internet üzerinde en çok izlenen ve toplamda en çok indirilen film oldu. 15 Mart 2008’de dünya genelinde gösterim günü ilan edildi ve 1800 noktada özel gösterimler düzenlendi. Aynı gün Türkiye’de Boğaziçi Üniversitesi’nde ve Atlas Pasajı Nefes Cafe’de gösterildi. IMDB’de 8.8 puan aldı.
Film din, para, ve korku üçgeni içerisinde kıstırılan toplumların nasıl yönlendirildiğini ve büyük planın tekno-totaliter bir Dünya Devleti kurmak olduğunu ileri sürüyor. Zeitgeist’de artık komplo teorisi sınıfından çıkmış ve herkesce doğru kabul edilen 11 Eylül Saldırılarının bizzat Amerika tarafından düzenlendiğini, kredi sistemini, savaş ekonomisini, merkez bankası ve Federal Reserve tarafından nasıl köle bir toplum yaratıldığını anlatıyor.
Filmi Google Video'dan ingilizce izleyebilir, official sitesinden torrent aracılığıyla ya da şu linkten direkt yükleyip türkçe altyazısı ile izleyebilirsiniz.
Son izlediğim film Zeitgeist'ın devamı ya da bir ek denebilecek olan Zeitgeist Addendum. Henüz türkçe altyazısı çıkmamıştır ancak orjinal filmin Türkçe altyazısı da mevcut. Sadece herkesin mutlaka izlemesi gereken bir belgesel demekle yetiniyorum.

Filmin resmi sitesi: http://www.zeitgeistmovie.com/ filmi siteden streaming olarak izlemek münkün.

İndirip çevrimdışı izlemek isteyenler için torrent linki: http://www.zeitgeistmovie.com/dloads

komedi deyince aklıma geldi.geçen hafta serinin devamı olan jackass 2 izledim.yine eşek şakaları doruğa çıkmış.bugünde babylone indirdim bilgisayara.eskilerden ise kemik koleksiyoncusunu her sene izlemeye devam ediyorum.

Shawshank Redemption'ı izleyebildim sonunda..Gerçekten çok güzel bir film..insanın içini samimiyet ve dostluk duygularıyla dolduruyor..Hele o son sahnesi olağanüstü..Fakat imdb'de 1. sırada olmasını anlamadım..Ne sinema tarihinde devrim yaratmış bir film nede büyük yankılar getirecek bir film..Tamam çok güzel 10 kerede izlerim ama dediğim gibi 1. sırada olmayı hakediyor mu sizce?

dün akşam death race izleme fırsatını buldum sonunda.film aksiyon yönünden beni sardı.yarın ise max payne izleyeceğim bir aksilik olmazsa.hafta sonundada dehşet treni var sırada.tavsiye üzerine indirdim.

testere 5 dıger serılerı hıc aratmıo ama 6 sı cıkınca ızlemeyecegımkafa_

en son sınemada ''vicdan'' filmini izledim ama kesinlıkle kımseye tacsıye etmem o nasıl kotu bır seneryodur nasıl kotu bır oyunculuktur fılmde doru duzgun calısmıs olan tek kısı goruntu yonetmenı sanırım gerısı faso fıso bır kere fılmın ısmıyle fılmın bır laksı yok bastan sona sıkıcı bogucu berbat bır fılm bırde odul aldı sanırım...

dun cagan irmak in ulak filmini izledim gene her zamanki mukemmel kadrosu is basindaydi oyunculuk guzeldi cocuklarinkide goz dolduruyordu 8/10 puan verilir bence

Vantage point;bir olayın farklı insanların gözünden anlatıldıgı güzel bir aksiyon(8/10)

Tropic thunder;ekip saglam ama espriler arasında cok zaman geciyor .Komik sahneler 3ü gecmez fakat onlardada bayagı güldüm.(5/10)

Dark knight ı izledim sonunda tek kelimeyle mükemmeldi. Bir daha izleyecegim galiba .Joker müthişti rahmetli döktürmüş (10/10)

transporter 3 ! transporter 1 i bi günde 4 kere izlemiş bir insan olarak çok beğendim en güzel film serinin bu olmuş.
adamim jason

dün kanal d de yasak krallığı izledim. jet li ve jeki chan oynuyor... tavsiye edrim...

bugün ise internetten indirdiğim ben efsaneyim filmini izledim... tek kelimeyle harikaydı...

Back
Yukarı