• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Buda Benim Hocam İzzet Yardımcı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sinan07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sinan07

Merakli
türkiye 2000 yılı kulüpler arası şampiyonlar şampiyonu +90 kilo boy 1.85

2000 senesinde şampiyon oldu ve braktı üzücü bir durum

abi tr deki her salon hocası şampiyon yahu...

Arkadaşım üstüne alınmada yani kime sorsam bizim hoca bilmemne şampiyonu o şampiyonu bu şampiyonu...

Amma çok şampiyon çıkarmışız şu spordan biz :lol:

arkadışım türkiye bu sporda dünya üçüğncüsü hem madalya alırkende görüyorsun yani birde yanyana gel bu kadar geniş olamaz bir adam :lol: :lol: :lol:

jeyjey dedi:

Arkadaşım üstüne alınmada yani kime sorsam bizim hoca bilmemne şampiyonu o şampiyonu bu şampiyonu...

her salon hocası şampiyon değil her birinci olan sporcu salon açıyor dersen daha anlamlı olur çok sporcu çıkarması iyi değilmi dostum gelişiyor demekki türkiyede de benim babamın dayısıda yıllar önce yapmış şanpiyonluğu varmış adamın...
ama dışarda yapmış ayrı mesele :D :D

xAnDeRcAgE dedi:
jeyjey dedi:

her salon hocası şampiyon değil her birinci olan sporcu salon açıyor dersen daha anlamlı olur çok sporcu çıkarması iyi değilmi dostum gelişiyor demekki türkiyede de benim babamın dayısıda yıllar önce yapmış şanpiyonluğu varmış adamın...
ama dışarda yapmış ayrı mesele :D :D
dyelimki 60 kilo ya kimse adını yazdırmamış yada 1 kişi yazdırmış sende izlemeye gidiyorsun birde öğreniyorsunki 60 a kimse adını yazdırmamış yazdırıp şampiyon oluyorsun :) (istisna) onun haricinde hersiklette 1 şampiyon cıkarsa yılda 15-20
10 yılda 100-200 şampiyon şampiyonu çıkar

bence şampiyon olmak hangi dergiyi açarsan aç kendini gormektir :D

Back
Yukarı