Bu yil var bi kismetsizlik...):

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gecmis olsun Ayaz, insallah en kisa sürede eski durumuna gelirsin.

Ayaza geçmiş olsun derken bende bugün faranjit olmuşum iyimi ama benimkisi çok önemli birşey değil şimdilik.

Antrenmandan sonra terli terli rüzgarlı havada dolaşmaya çıkarak kendi ipimi kendim çektim :? .

CENTAUR dedi:
Ayaza geçmiş olsun derken bende bugün faranjit olmuşum iyimi ama benimkisi çok önemli birşey değil şimdilik.

Antrenmandan sonra terli terli rüzgarlı havada dolaşmaya çıkarak kendi ipimi kendim çektim :? .
sanada büyük geçmiş olsun Centaur, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

spidey dedi:
CENTAUR dedi:

sanada büyük geçmiş olsun Centaur, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Saol spidey, teşekkür ederim, İşin hazin yanı salon aidatını verdiğimin ertesi günü hastalandım bilseydim bir hafta falan öteye alırdım kayıdı.

neyse Ayaz' ın başlığını fazla işkal etmeyelim fazla :oops: .

bende geçmiş olsun diyorum Ayaz. yeni okudum şansız bir dönemdesin diyelim ama unutmayalım ki her işte bir hayır var. en kısa zamanda eski sağlığına kavuşmanı diliyorum.
benimde sağ ön kolda inanılmaz bir ağrı var. özellikle barla biceps yapamıyorum. forumdaki herkese önce sağlıklı günler...

Ayaz dedi:
Selam arkadaslar,

dertlesmeyi okuyunca bu yil basimdan gecenler aklimdan gecti... tabi bastan söylim, ben yine de her halime sükrediyorum, cünkü herseyin daha kötüsü olabilir...

gecen senin sonunda bileklerim sinir ucu iltahabinin esigindeydi.. bu yilin ocak ortasina kadar hissettim diyebilirim o aciyi.. bu yüzden malesef 3 ay hic antreman yapamadim.. tam gecti diyordum ocak ayinin sonunda, gögsümün ön omuza baglandigi yerde kas lifinin biri iltahap yapti.. 2 haftadir basladigim antremani kestim cünkü acisi gercekten dayanilmaz, lif kopacakmis gibi geliyordu ve daha kötüye gidebilirdi.. 1 ay yine salonlardan uzak kaldim.

subatin ortasinda "bu sefer anasini aglatacam!" dedim.. ve 5 hafta kadar düzgün antreman yaptim.. tam toparlamaya basladim, eski kuruluguma az kalmisti, hacim de kazandim, beslenme falan hersey süperdi..2 hafta önce gözümde ciddi derecede Keratit Odak olustu (Lens kullananlarda su an en korkulan hastalikmis) .. böylece sag gözüm bi müddet kapatildi..

Bu hastalik dolayisiyla 1 hafta boyu gözümü nerdeyse hic acamadim.. aksilik tam da üniversitenin vize sinavlari zamanina denk geldi.. doktor 6 ayri agir damla yazmisti, bunlari sirayla 20 dk'da bir almak zorundaydim. damlalarin yan etkisiyle göz bebegi iyice büyüyor, ve her tarafi bulanik görmeye basliyorsun.. o gözle ortalama her gün 250 sayfa okumak zorunda kaldim sinavlar icin, ve müthis bas agrisi yapiyordu..

simdi halen gözümün kornea tabakasinda olusan iltahabi gidermeye calisiyoruz damlalarla, 1 haftadir basladigim idmanlardan hic birsey anlamiyorum acikcasi..

ama basta da dedigim gibi, yine buna sükür. daha kötüsü olabilirdi.. okudugunuz icin sagolun.
Saygilar

gecmis olsun dostum. birisi nazar duasi okusun sana ;)

sagolun arkadaslar..

herkesin bir kere icten "Allah acil sifa versin" demesi benim icin yeterli...

hepiniz kendinize iyi bakin.

geçmiş olsun..

bütün terslikler neden üst üstte gelirki anlamam.. banada oluyor bazı donemler... geçmiş olsun bu arada..

Back
Yukarı