bu utangaç da benım gogüslerim guzel ama :=)

bır utangaç oldugum ıcın soyunmadım :D neden dersenixz resmi ceken hayatımın ılk ve son askı idi(((kız arkadasım yani))
:D ıste bu benım :D eueuheuheuheuhe ne yapak kızların onude soyunmayı sevmem :D

C:\Documents and Settings\max 5\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\ESNT71D6\asdasd[1].jpg

Kardeş resim yok piyasada.

ben resım eklemyı bulamadım :ÇD 2 saat aradım :D kopyala yapısdır yapcakdım olmadı bende :D ksıa yolunu koydum bak assda document felan bır syler yazıyorya :D onu kopyala internetexplover e kopyala sıteye gırergibi

Hmm nerden aldin ?
Güzelmis - Sari ;)

saclarinda ki gelisim cok iyi.genetigin iyi sanirim.ben de bu bölge cok sorunlu saclarim cok dökülüyor doktor genetik demisti.
sampuan ne marka kullaniyorsun?bizle paylasirsan cok sevinirim.

zuhahah

bir yerden almadım o yakısıklı cocuk benım :D ehueuheuheuhe kız arkdasım cekmeseydı resmı soyunurdum :D daha guzle ve sexy bır :D goruntu olurdu ama ben utangaç bır kısıyım o yuzden soyun :D madım :D bady :D t-hisrr un :D uystunden guzkel portlemıs ama gene de:D

:) zuhaha

saçlarımı 1.5 senedır kesıdermıyorum surkelı altlarını kulak altı ense altını kazıtıyorum bırde jole denen o pisligi :D azcık suruyorum baya :D ii oluyor ama sen gende saclarını kesdırıken sureklı altları kazıtdır bırde sekıl verdır kesdır yanı ama alabulus felan degıl uclarını aldır hıc kesdırmesem sadce altını kazıtsam sımdıye boyumu geçmışdı :D saçlar :Dsanpuansa blendax kullanıyorum sureklı saclarım :D ehueuhe:D:D:D

:))))

sureklı kesıdrdım selçuk abi zuhahaha:):):):):): ha bazen cıragı yakup kesıyor ha :D behuehueuhe

Geyigi birakta düzgün bir resim ekleyeceksen ekle yoksa konu disina tasinacak baslik.

:)

ne yapdımda benı azarlıyorsun sımdı kaforumu sordun saclarıma onem verıyorum ben saclarımı sevıyorum cunku fazla jelo surmuyorum artı hergun yıkıyorum saclarımıda oyle her bılmedım sanpuanı ve sabunu kullanmıyorum saçlar insenı guzel gosteren seylerden bırsıdır her saman o yuzden dıkkat edıyorum jelo surmuyorum cunku uzuun az suruyorum ruzarda savruluyor daha ii oluyor :(:(:(:(:(:(:(

Azarladigim yok

Burasi bir Vücut Gelistirme forumu:

Bu bölüme kendi resimlerini ekle ve yardimci olalim. Elestiriye hayir diyorsaniz lütfen resimlerinizi eklemeyin!

Yani, saclar konusulmaz burada.

yani bu site ne fotomodel,ne magazin,nede resimlerini ekleyip arkadaş bulma sitesi bb sitesi resimlerini ekliceksen vücut resimlerini eklemelisin..

saydam dedi:
saclarinda ki gelisim cok iyi.genetigin iyi sanirim.ben de bu bölge cok sorunlu saclarim cok dökülüyor doktor genetik demisti.
sampuan ne marka kullaniyorsun?bizle paylasirsan cok sevinirim.

bu konuyu saydam arkdas açdı saçları konusunu ben açmadım kı omer kardes sana ne desem ınamıycaksın anlasılan benım kımseye yalan borcum yoq

Back
Yukarı