Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
flexor dedi:BEN BURADAKİ TRAPEZUS U İLGİNÇ BULDUM DİREKT deltoit in yanından cıkmış ayrıca bectorale gore biceps cok ufak kalmış bu resmin normal halini gormek isterim o trapeze anlam veremedim
flexor dedi:BEN BURADAKİ TRAPEZUS U İLGİNÇ BULDUM DİREKT deltoit in yanından cıkmış ayrıca bectorale gore biceps cok ufak kalmış bu resmin normal halini gormek isterim o trapeze anlam veremedim
Bence boy 1.70 olsada cok fazla hacim yapmadan, ince belli ve bacakların da kalın olmassa gayet estetik durulabilir.. Bence ketuda'nın fizigi de gayet estetik.. tabi resimlerde normale kıyasla cok daha hacimliymis gibi gözüküyor.. (boy/kilo anlamında) ama bence sonuc olarak güzel bi iş basarmıs.. tebrikler....lecielbleu dedi:YAW 1.70 boy takıntı olmuomu sende , benimde boy 1.70 bunu sorun ediyorum kendime ne kadar vücut da yapsan boyunu uzatamıosungösterişli olamıosun