Atlas dedi:
zagortenay dedi:
Evet Denizliye giderken yol üstünde 4 market yağmalamışlar.Alkol satmıyor diye bi vatandaşı öldürmüşler.Neden böyle bu işler.Ama fener taraftarından duyuyoruz bu tip mevzuları.Fanatizm de değilde vatandaşa otobüs tutuyor yönetim bedavaya ama it kopuk biniyor.biletlerde ona keza.Haber programında gösterdiler.Otobüste bira esrar partisi yapıyorlar.Bu şekilde olmamalı.
Fener taraftarından duyuyoruz diyorsun fakat unutma stadında adam ölürülmedi Fenerin. Genç Fenerlilerde ne kadar it kopuk varsa ultraslanda ve çarşıda o kadar vardır en az. Bu genel Türk halkının vahim durumu. Tek takıma yoramazsın.
Vallahi doğru söylüyorsun, yani o çarşı denen gürühunda pek icaçıcı bir hali yok, ama Fenerde en göze batan şey, cadde normalde cok daha sakindir, belli bir kalitesi vardır, ama bir anda, böyle abuk sabuk insanlarla doldugu zaman, insana cok rahatsiz edici geliyor.
Yoksa maalesef, bütün fanatikler aynı derece akla zarar davranışlar sergiliyorlar.
Ben bunları çakal sürüsüne benzetiyorum, kendi başlarına korkak, ezik adamlar, 3-5'i bir araya gelince, küfürleşmeler, bir farklı havaya bürünmeler.
Hayat boyu unutmayacağım annemden duyduğum o olayı, bayanın yanında kavga edilmez deriz, şerefsiz bazı adamlar, yaşlı başlı teyzenin 40 yaşlarındaki oğlunu gözleri önünde dövüyorlar.
Ben futbolu hiç sevmem, takım tutmam, ama Fenerbahçede doğup büyüdüğüm için Fenere bir sempatim vardı, hatta şampiyon olamadıkları için üzülmüştüm, ama samimi söylüyorum, dün tamamen soğudum, bu zihniyetteki üç beş köpek bile olsa, beni tüm bir fenerbahçeden soğuttu, eminim benim gibi düşünen bir çok kadıköylü vardır.
Böyle çakallar ülkemizin yüz karası, sadece fenerbahçenin değil...