Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 ay öncesine kadar göbekli biriydim.. Etrafımdakilerin bayat espirilerine dayanamayaraktan diyet ve spor yapmaya karar verdim. 4 ay boyunca 9 kilo verdim. Göbeğimin tamamından kurtuldum. Fakat bayan arkadaşlar yeni halimi gördüğünde çok şaşırdılar..
Ve bana söyledikleri şu... Eski seksiliğin gitmiş dediler. Göbekli daha güzeldi dediler. Çok şaşırdım.. Üstelik hemen hemen tüm kız arkadaşlarım aynı şeyi söyledi...Bu bayanları anlamıyorum.. a32 Sizin başınızada geldirmi bu tür olaylar.
bence tam tersi. kilo vermek bir bayan icin en zor seydir. senin kolaylikla bunu yaptigini gorduklerinde de kiskanc davranmislardir. gobegin guzel ve seksi olan hic bir tarafi yok
Şöyle düşün kilo verdin ve kendi sağlığın için olumlu yönde bir adım attın. Bayan arkadaşların bir garipmiş açıkcası. Ama onlara sevimli görüneceksin diye sağlığın için zararlı yaşamaya devam etmek bence esas saçmalık bu. Ve emin ol 10 kişi öyle konuşmuşsa yabancı tanımadığın bayanlar daha çok beğenecek seni. Ki tanıdıklarında beğenecektir. Sadece bayan değil erkek arkadaşlarında sana eski halin iyidir diye bilir ki kıskanmaktır bu
kıskançlık bencede bayanlar hep kilo verme işinde sıkıntılı olmuşlardır yanlarında göbeksiz fit vücutlu birini görünce tabiki kıskanırlar göbekli olmanın seksi ve çekici yanı kesinlikle yoktur
bazıları göbeği seksi görüyor işte yapacak bir şey yok
halbu ki kendisi ya salatadan başka bir şey yemiyordur ya günde ağzına attığı her lokmanın kalorisini sayıyordur ya da da kebabın yanına light cola içiyordur. onların tüm dünyaları kaloridir, basenlerindeki yağlardır...