Bu nasıl bir rezilliktir?

-hitman-

Üye
Malesef Türkiye'deki tüm supplement sitelerinde ve supplement shoplarda fahiş fiyat politikası izleniyor. Sporcuyu düşünen yok, herkez cebini doldurmanın peşinde. İmkanın varsa yurtdışından alış veriş yapmanı öneririm fiyatlar yarıyarıya, promosyon ürünü yakalarsan daha da uygun fiyata alabilirsin. Ben ufak tefek ihtiyaçlar hariç uzun zamandır Türkiye'den supplement almıyorum.

Yurtdışından nasıl supplement alıyorsun ,gümrükte sıkıntı çıkmıyor mu?

ST25i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Türkiye'de bu rezalete bir türlü anlam veremiyorum. Supplementler.com dan pek çok kez alışveriş yaptım, lakin orada bile ürün çok yüksek bir fiyatta. 7 kiloluk Bir gainer 529 lira olur mu?
Meraklılar için;

Weider Mega Mass 4000 7000 Gr
Weider Mega Mass 4000 7000 Gr - Weider Kilo Ve Hacim | Supplementler
Kimsenin yaptığı ticareti bu şekilde ayıplamanız doğru değil. Almayarak tepki gösterebilirsin. Ama adres göstererek ifşa etmen olmamış.

Konuştuğumuz marka Weider olunca ne satıcıyı ne de Weider'ı suçlamak yersizdir.
Weider'ın hitab ettiği kesim belli, onu alacak olan kişinin bütçesi bellidir.

Öyle kişiler tanıyorum ki sadece Weider kullanmaktalar. Çünkü onlar için para önemli değildir!

Weider'ın fiyat politikası bellidir. Ve bu inanılmaz fiyatlara rağmen "sanılanın aksine" ciddi bir satış grafiğine sahiptirler.
Yıllarca bu fiyat politikasından dolayı pazar paylarının düşeceği öngörüldü ama zamanla VG ürünleri üreten markaların çoğalması ve piyasa da ki ürün fazlalığı Weider'ı farklı ve (kendilerinin de istediği) özel bir konuma oturttu.

Belli bir bütçeye sahip olan kişilerin gözü Weider'dan başkasını görmez. Ve o kişi için 529 TL önemli bir rakam değildir.

Daha geçen gün popüler bir supplement sitesin de "Weider Amino Luquid Mega Forte" tükendi (239 TL). Yeni stoklara girmişti. Sordum ve şu an tekrar stoklara girdiğini öğrendim. Daha fazla stoklara çekilmiş.

Sözün özü;
Bir yığın marka ve ürünün olduğu (evet Türkiye'de çok pahalı) direkt Weider'a bakmak yanlıştır. Bütçeniz varsa problem yok, Weider bütçesi olanın peşinde!
Bütçeniz kısıtlı ise alternatif çok.
Sağlıcakla kalın.
.
.

Bende yurtdışından supplement getirmek istiyorumda milli sporcu tanımadığım için kalıyorum dımdızlak:(

ST25i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaşlar, arada ciddi bir dengesizlik var.

Yurtdışı fiyat 208 lira (99 dolar) olan bir ürün nasıl olurda Türkiye'de 529 lira olur? Altın kaplama kutuda mı geliyor bu ürünler?

2j5an3a.jpg

Kimsenin yaptığı ticareti bu şekilde ayıplamanız doğru değil. Almayarak tepki gösterebilirsin. Ama adres göstererek ifşa etmen olmamış.

İfşa ettiğim siteden 1000 liranın üstünde alışveriş yaptım. Güvenilir bir site olduğu için. Lakin gördüğümüz yalnışlarıda söylemeyecek miyiz? Övmeye gelince övelim ama hataları görünce susalım mı?

Yurtdışıyla, Türkiye piyasası arasındaki uçuk fiyat farkını göstermek için popüler bikaç ürünün yurtdışı fiyatlarını aşağıda paylaşıyorum.
MP Combat Powder : 44,99 Dolar = 94TL
MPCombat.jpg

MuscleTech NitroTech: 54,98 Dolar = 115 TL
NitroTech.jpg

Optimum Gold Whey: 57,99 Dolar = 121 TL
Optimum.jpg

Ultimate Prostar : 51,97 Dolar = 109 TL
Ultimate.jpg

Arkadaşlar, arada ciddi bir dengesizlik var.

Yurtdışı fiyat 208 lira (99 dolar) olan bir ürün nasıl olurda Türkiye'de 529 lira olur? Altın kaplama kutuda mı geliyor bu ürünler?

2j5an3a.jpg

İfşa ettiğim siteden 1000 liranın üstünde alışveriş yaptım. Güvenilir bir site olduğu için. Lakin gördüğümüz yalnışlarıda söylemeyecek miyiz? Övmeye gelince övelim ama hataları görünce susalım mı?

Arada 300 tl fark var bu farkın sebebi ne oluyor ? Vergi desen ürünün 2-3 kati vergi mi olur ?

Yurt dışından alışverişi birileri anlatabilir mi? Kredi kartı yeterli oluyor mu?
Türkiye'deki herhangi bi internet sitesinden yapılan alış verişten farkı yok. Alış veriş yaptığın siteye üye olup iletişim bilgilerini giriyosun (ad, soyad, adres telefon vs.). Seçtiğin ürünleri sepete atıp kredi kartıyla ödeme yapıyosun. Daha sonra hangi kargo şirketiyle ulaşmasını istiyosan onu seçiyosun, hepsi bu. Ama gümrükte takılmaması için alış verişi milli bi sporcuya yaptırman gerek.

Türkiye'deki herhangi bi internet sitesinden yapılan alış verişten farkı yok. Alış veriş yaptığın siteye üye olup iletişim bilgilerini giriyosun (ad, soyad, adres telefon vs.). Seçtiğin ürünleri sepete atıp kredi kartıyla ödeme yapıyosun. Daha sonra hangi kargo şirketiyle ulaşmasını istiyosan onu seçiyosun, hepsi bu. Ama gümrükte takılmaması için alış verişi milli bi sporcuya yaptırman gerek.
peki kaç güne elimize ulaşıyor hocam ve önerdiğiniz bi site var mıdır?

Milli sporcu kismi yok iste. :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben milli sporcuyum ama branşım vg değil gene bireysel bir spor getirme olasılığım nasıl oluyor? Lisansım mı isteniyor ?

Back
Yukarı