rockybalboa7
Üye
eğer kitapların içeriği kaliteliyse okunmalı hiç okunmamalı demekte doğru olmaz ancak burada benim demek istediğim%70 ansiklopedi vs okunuyorsa bunun %30 da diğer kitaplar olmalıdır
dün bu konu beni bazı düşüncelere itti ve bu mantalitenin özüne inme ihtiyacı hissetim. ve nedenini buldum.
bugüne kadar hep yönlendirildim veya ihtiyacım doğrultusunda kitap okumaya alıştım çünkü okumam gereken kitaplar vardı ve zamanımda kısıtlıydı. belkide bu ikilem arasında gdip gelmişimdir. belki birgün emekliliğimde bu kitapları okuma fırsatım olabilir. artık ihtiyacıma göre değil canım ne isterse onu okuyabileceğim. ama günümüz şartları doğrultusunda rakiplerimi elemek ve en iyi olma yolunda herdalda derece yapmak istiyorum sonucu her ne olursa olsun hayatımdan tavizler vermekteyim. televizyon izlemiyorum film izlemiyorum hafızama gereksiz olan hiç birşeyi vermiyorum. sadece haftada 1 2 gün kendime vakit ayırıp güzel bir doğa gezisi yada balık keyfi yapıyorum. yani anlayacağınız dostlar bazen düşüncelere dalmadığım söylenemez belkide ben kendimi çok kasıyorum belki birgün pişmanda olabilirim gençliğimi doya doya yaşayamadığım için ama şartlar bunu gerektiriyor sistem benden bunu istiyor hem uğraş verip hem eğlenceli boş bir hayat yaşayamıyorum. ee olanlarda var üniversitede ailesi zengin olup klinik uygulamalarında gazete okuyanından her çeşidi biraz off topic oldu fakat içimi dökme fırsatı doğdu foruma teşekkür ederim. hiçbukadar rahatlamamıştım. sanırım dertleşmeye yazsam daha yerinde olacaktır. fakat dün yazılanları okudum ve uzun uzun düşündüm. galiba sonuç bu.
Oktay Sinanoğlu'nu ben de tavsiye ederim.ben kitap sayısından çok ilgi alanım olan siyasi,stratejik kitaplar okurum,ve beni en çok etkileyen ve siyasi alanda kitaplara yönelten de OKTAY SİNANOĞLU nun kitaplarıdır.
Oktay Sinanoğlu'nu ben de tavsiye ederim.
Özellikle okumamış olanlar için "Bye Bye Türkçe" diye çok güzel bir kitabı var.