bu görüntünün sebebi nedir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan can476
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

can476

Üye
fitness salonuna çok düzenli olmasa da gidiyorum ama bende kimsede olmayan bir şey var , acaba leğen kemiğimin geniş olması yüzünden mi nolur yardımcı olun

Eklentiler

• Can Pho -075.jpg
    Can Pho -075.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 978
  • Can Pho -076.jpg
    Can Pho -076.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 860
başlığınız yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır..

yanlış anlama ama bu kızlarda sık qörülen bi olay
bel kemiğin fazla genişlemiş olabilir.
ama oradaki yağları yakman lazım incelmesi için
foruma bi göz gezdir yağ yakma başlıklarında
mide ve oblik(belin yan tarafları) ağırlıklı çalışmalısın

Kalçanın geniş olması durumu var, ilk göze çarpan o, ama enteresan olan sağ ile sol taraf arasında asimetri olması.
Sonuçta belki tıpta bunun bir tanımı vardır, ama duruşun normal, hareketlerini kısıtladığını da düşünmüyorum, o zaman bence kafana takmadan sporuna devam et.
Skinny fat tabiri vardır, yani hem sıska, giyimli incecik görünen ama yağ oranı fazla kişi.
Sende bu sıkıntı var, giyimli incecik ve muhtemelen uzun boylusun, ancak t-shirtü çıkarınca yağ oranın bir hayli fazla, özellikle bel bölgesi,nde görüntü çok parlak değil.
Ancak sorun değil, 3 ay cipsten, koladan uzak durup, düzenli beslenme ve idmanla, yanlardaki fazlalıklardan rahatlıkla kurtulursun.
Asimetri neden kaynaklanıyor bilemedim, ama bence önceliği yağ yakımına ve form tutmaya var, 3 ay sonunda fazlalıklar gitmiş olur sanırım, o durumda bu görüntü devam ederse (belin incelir ama göze batan bir orantısızlık sürerse o zaman bir doktora danışabilirsin)
Gözümde bolca fast food tüketen biri canlandı fiziğine bakınca, göbekli falan olmadığın için pek vicdan azabı çekmiyorsundur ama belin olayı bozuyor, moral bozmak yok, 3 ay nedir ki???

bence ust kısmı genişletirsen ve bel bolgendeki kasları geliştirirsen legen kemiklerini kapatıcak tır ve ustun genişlemesi alttaki goze batan kısmı gostermiyecektr iyi calısmalısın hem legen kemigin geniş hemde yag birikimi var bence bu olayın sebebi dusuk bel pantolonda olabılır

Sanırım skolyoz hastalığı var sende, doktora görünmeni öneririm özellikle bu hastalıkta asimetri oranı belli bir seviyeden fazlaysa ameliyat olman gerekiyor. Skolyoz kısaca omurganın göğüs veya bel bölgelerinde görülebilen, yana doğru eğriliğidir.

bende düşük belli pantolan giyiyorum ve bende de aynı sorun var azcıkta olsa ..ve bu düşük bel ayrıca bazı bel rahatsızlığınada yol açıyo(bi yazıda okumuştum) amA işte sağlıksız olduğunu bile bile giyiyoruz ...LANET OLSUN İÇMDEKİ ŞU DÜŞÜK BELLİ PANTOLON SEVGİSİNE :)

Back
Yukarı