Bugün doktora muayene gittim tabikide ilk işim kalp ritmi ölçtürmek oldu çünkü çok kasılmalarım başladı doktora gittim bozukluk var ekg çekilcek çekildi sinir stres sıkıntı çok çay ve kafein kullanımı falan filan uykusuzluk dedi ama düzelir dedi tamda gidiyodum geri çağırdı sen sporcumusun tshirt yırtılcak nerdeyse dedi small ve fit giyerimde giydiğimdede göğüsler omuz falan baya taşıyor
şu halimle bile gülüyorum yakafa_ hasta alımını kapattı ne kullanıyosn dedi protein tozu creatin dedim diğerlerini söylemedim doping testinde belli olmuyomu onlar dedi allahım kafamdan kaynar sular indi creatine bile doping diyosan doktorluk falan yapma kardeşim sonra dedimki bunlar doğal sporcu ürünleri kesinlikle ilaç değil dedim yanımdada 1 poşet animal pak 1 poşet animal pump vardı idmana gidicektim sonra çünkü gözü önünde 11 tabletli pakı içtim bakın bişey oldumu dedim olum sen manyakmısın kendini öldürcekmisin kas yaparken göz çıkarıcaksın bu ilaçlar kas yapar sonra seni söndürür sanki steroid ya diğer cepteki pumpı çıkardım verdim doktora dedim alın yollayın labaratuvara içinde yasaklı madde varmı araştırın dedim sonra doktor dedki pazartesi gel tahlil yapacam sana doping çıkarsa ailenle konuşcam babama anlattım sana alma demişltim kendini öldüreceksin başladıda başladı ilaç değil diyorum
1.5 senedir bu sporu yapıyorum dedim amatörsün bilinçsiz kullanma diyor yahu supplement bilinçsizce steroid alınmasın diye üretilmedimi zaten ! kimse haftada kaç gün çalışıyosun demiyor direk ilaç aldın kas yaptın diyor böyle bir toplumdayız işte ya
böle ülke olduktan sonra bırka 2023 hedef olsun 2223 hedef olsa bile akıllanmaz bu toplum !
Son düzenleme: 2 Temmuz 2011