dinamik.ip
Üye
Dinamik.ip ikna kabiliyetinin yüksek olmasına sevindim..
Dediklerinin bir çoğu doğru ama herkes bodyi bırakmaktan ve doğacak sorunlardan bahsediyor.. neden bırakmak?
Madem bırakacaktın niye başladın demek geliyor içimden ama biraz ağır kaçar..
ama uzun lafın kısası illa ki bırakmak zorunda kalırsan evine 20-30 kg küçük bi ağırlık seti alıp ana haraketleri yapılabilir oda olmazsa barfiks, şinav, mekik üçlüsüyle ve beslenmeye dikkat ederek güzel bi görünümde kalmak mümkündür bence ..
Tabi steroid olayları farklı ama ben steroid kullananlara da saygı duyarım binevi hayatlarını ortaya koyup çalışıyorlar kimileri onlara hazırcı gözüyle baksa da steroid kullanınca daha ağır ve sıkı çalışmak gerekiyor bunu da unutmamak lazım..
Aslında ikna gücüm iyi demedim. Felsefe ve varoluş gibi konularda araştırmacı biri olarak hakimim demek istemiştim.
Ya bizde şu mantık var. Bir kol yapayım herkes beğensin (veya kızlar). Ama işte bu bir spor ve komplike yapılmalı. Hayatı tekrar planlamak gerekiyor. Yemek, uyumak gibi her detayı. Bunu başta spor hocaları anlayacak ki salonlarda bu standartlara uyan sporcular çalışsın. Bu sporu da sadece bu emeği verecek kişiler yapsın.
Bazı salon hocaları daha fazla para kazanmak için hiçbir şeye ses çıkarmayabilir (buna şahit olmadım fakat ülkemi iyi biliyorum ve tahmin ediyorum). Bu noktada kişilerin bilinçli olması gerekiyor.
Bedeni çalıştırmadan önce beyni çalıştırırsak sorun kalmaz. İşin özeti budur.