Buğra YILDIRIM..

thebky

Üye
536345634.jpg Önce
IMG_20131122_203440 copy.jpg IMG_20131208_194712.JPG yaklaşık bir yıl sonra

Tebrikler. onceki haliniz de iyiymis ama ikinci fotoda kayda deger kas kutlesi eklediginiz belli.Kilo degisiminizi, boyunuzu, antrenman rutininizi de eklerseniz sevinirim.

Odayla ilgili güzel yorumlar alıyorum hep :) Boyum 1.77 İlk fotoğrafta 62 kiloyum Diğer fotğraflarda 85 kiloyum

IMG_20131122_203241 copy.jpg bir poz daha

Son düzenleme:
Arkadaşlar 1 yıllık bir bulk dönemi geçirdim bunun sonuçlarını paylaşıyorum sizle. İlk halin iyiymiş gibi yorumlar yapmayın lütfen. Çok büyük uğraşlarla geçirdim 1 senemi ve ciddi miktarda kas kütlesi kazandım. Biraz daha bilinçli yorumlar yapalım

Arkadaşlar 1 yıllık bir bulk dönemi geçirdim bunun sonuçlarını paylaşıyorum sizle. İlk halin iyiymiş gibi yorumlar yapmayın lütfen. Çok büyük uğraşlarla geçirdim 1 senemi ve ciddi miktarda kas kütlesi kazandım. Biraz daha bilinçli yorumlar yapalım
Dostum bu kadar sinirlenmeye ne gerek var, sence de güzel değil mi ilk halin.Büyük ihtimal benim gibi henüz o hale gelememiş insanların söylediği bir söz olarak düşünebilirsin bunu.İltifat yani :D

Çok güzel gelişim tebrik ederim. Mümkünse beslenmenizi paylaşabilir misiniz? Supplement olarak ne kullanıyorsunuz? Ve bulk döneminde günlük aldığınız karbonhidrat miktarını merak ettim. Başarılar..

Benim baslayalı 4 ay olacak tık yok yahu :) bir senede dagıtmıssınız ortalıgı tebrikler. beslenme ili ilgili bilgilendirmeleri ben de takipteyim :)

Ortada cok ciddi bir emek var bence geisim gayet iyi 62 den 85 cok iyi 62 demek kazaklarda kaybolmak demek 85 te sigmiyorsundur simdi vucudu. Her sekilde kendini belli ediyordur bu cok cok iyi

Spor kadar kıyafetlere de felaket para harcamışsındır, bütün gardrobu değiştirmek kolay değil :)
Vücuda gelince, ha bu arada oda da güzel.
Kazanılan hacim gayet iyi fakat bacakları merak ediyorum, boy- kilo hesabı bacakların geri kalmış olabilir gibi hissettirdi biraz bana.

valla gelisim cok iyi 62 den 85kg a 23kg var 1 senede alinabilecek maksimum kas kutlesi 5-6kg; 7-8kg da yag su aldiginiz dusunulurse bana cok gercekci gelmedi acikcasi.ben bu bilgiler isiginda dogal olmadiginizi anliyorum eger boyle bir durum var ise insanlarin gercekci dusunebilmesi icin ne kullandiginizi bilmeye hakki var diye dusunuyorum.sakin yanlis anlamayin steroid kullandiysaniz bile gercekten ortada buyuk bir caba ve gelisim soz konusu...

IMG_20131118_205726.JPG Bacak fotoğrafım

Hiçbir öğünü atlamadan çok disiplinli bir şekilde çalıştım. Yaklaşık olarak 600-700 gr karbonhidrat alıyorum günlük bu rakamda artış ve azalışlar olabiliyor. Supplement ve beslenme için önemli miktarda masraf yapıyorum her ay. Tahmin ettiğiniz gibi bütün kıyafetlerimi yenilemek zorunda kaldım ama bu durumdan kesinlikle şikayetçi değilim. After fotoğrafındaki halimin üzerinden 2-3 hafta geçti ve 2 kilo daha fazlayım şuan. Merak edenler için: Birisi başlangıç dozunda olmak üzere 2 adet kür yaptım.

Eki Görüntüle 25012 Bacak fotoğrafım

Hiçbir öğünü atlamadan çok disiplinli bir şekilde çalıştım. Yaklaşık olarak 600-700 gr karbonhidrat alıyorum günlük bu rakamda artış ve azalışlar olabiliyor. Supplement ve beslenme için önemli miktarda masraf yapıyorum her ay. Tahmin ettiğiniz gibi bütün kıyafetlerimi yenilemek zorunda kaldım ama bu durumdan kesinlikle şikayetçi değilim. After fotoğrafındaki halimin üzerinden 2-3 hafta geçti ve 2 kilo daha fazlayım şuan. Merak edenler için: Birisi başlangıç dozunda olmak üzere 2 adet kür yaptım.
koldaki ölçü değişimin ne kadar acaba ?

Tebrik ederim güzel gelişme kayıt etmişsiniz .1 yıl önceki kilonuzun üçte biri kadar + kilo almanıza rağmen disiplinli bir çalışma sonucu güzel bir netice almışsınız.(Kol ölçüsündeki gelişim muazzam)
Emeğinizin ve yaptığınız masrafların karşılığını almışsınız.Bu ölçülere ulaşmak ne kadar zorsa bu seviyeyi korumakta o kdar zor olacak şimdiden kolay gelsin der spor hayatınızda başarılar dilerim.

Back
Yukarı