Bsn Nitrix,bsn True Mass,bsn No-xplode,weider Mega Forte,weider Whey Protein,iss Whey

BSN NİTRİX,BSN TRUE MASS,BSN NO-XPLODE,WEIDER MEGA FORTE,WEIDER WHEY PROTEIN,ISS WHEY AKTIVE MATRIX,LIPO 6

SELAM elimde bu ürünler var,2 yıldır body building yapıyorum kollar 41 cm ama bacaklar çok ince.190 boy 86 kg 40 yaşındayım.
yağlanmadan kilo almak ve biraz irileşmek istiyorum.Son 2 aydır HST yöntemi ile çalışıyorum.Ürünleri nasıl kullanmamı önerirsiniz.HAftada 3 gün antreman yapıyorum.
Bel ve göbek yağlı.
teşekürler
Antreman ve antreman harici günler şeklinde cvp verirseniz sevinirim.

BSN NİTRİX,BSN TRUE MASS,BSN NO-XPLODE,WEIDER MEGA FORTE,WEIDER WHEY PROTEIN,ISS WHEY AKTIVE MATRIX,LIPO 6

Öncelikle tebrikler piyasadaki bütün ürünleri toplamışsınız:lol::D şaka bi yana bildiğim kadarıyla noxplode ve nitrix creatine içerikli ürünler bu yüzden lipo6yla kombine etmeniz doğru olmaz ikinciside bel göbek biraz yağlıysa true massede pek bulaşmanız gerekmez karb. bombasına gerek yok ondaki proteinide elinizdeki amino asitten ve whey proteininizden yeterince alabilirsiniz zaten

İdmandan 90-120 dk. önce 2 ölçek (2 ölçek idmandan hemen sonra) "TrueMass"(Karbonhidrat kompleksini) kullanmasının bir sakıncası olacağını sanmıyorum boy'a göre kilo çokta fazla değil tabi bir kaç resim ve daha ayrıntılı açıklama gerekli;
Kol:
Göğüs:
Omuz:
Bacak:
Bel:
Öncelikle bu temel bilgiler, beslenme ve antrenman programı eklenirse sizin için daha faydalı yorumlar yapılabilir..

Saygılar...

İdmandan 90-120 dk. önce 2 ölçek (2 ölçek idmandan hemen sonra) "TrueMass"(Karbonhidrat kompleksini) kullanmasının bir sakıncası olacağını sanmıyorum boy'a göre kilo çokta fazla değil tabi bir kaç resim ve daha ayrıntılı açıklama gerekli;
Kol:
Göğüs:
Omuz:
Bacak:
Bel:
Öncelikle bu temel bilgiler, beslenme ve antrenman programı eklenirse sizin için daha faydalı yorumlar yapılabilir..

Saygılar...

uyguladığım program şu:
http://www.bodybuilding.com/fun/wotw39.htm

weider whey,amino mega forte ve lipo 6 kullanıyorum şimdi.Yanına hangi ürünü ekleyeyim irileşmek için?

Daha fazla bilgi gerekli, tamam ürünleri iyi kombine etmişsiniz, fakat diğer vücut ölçüleriniz beslenme programınız ve resimlerinizde eklenirse yorumlar sizin için daha faydalı olacaktır.....

İrileşmek için lipo6 mı:confused:

Bende benzer kombineyi nisan-mayıs gibi yapcam ama irileşmek için diil tam tersi için :)

Back
Yukarı