bsn cellmass creatine kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan terza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

terza

Üye
arkadaşlar üzerinde yazılanlardan benim anladığım kadarı ile antrenmandan sonra bir ölçek alınması gerektiğini söylüyor.. 1 ölçek te 16 gram.. doğru mu anlamışım ???? 16 gr. fazla değilm mi? antrenmandan sonra?? acele yardım....

öncelikle ürünü açmadıysan su linkte yazanları okumanı tavsiye ederim

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bsne-creatinsiz-r-n-satt-t11558.html?highlight=bsn+cellmass

ama kutuyu açtım bir kere geride veremem diyorsan kulanım şekli şöyle;antreman gunlerınde 2 ölçek almalısın bir tanesi antremandan hemen sonra dieri bu kullanımdan 6-8 saat once veya sonra aç karnına olmalı

off günlerde sabah kalktıgında bir olcek ve yine 6-8 sonra bir olcek daha cell mass'ı su veya sevdigin bır ıcecekle karıstırıp almalısın bu kullanımlarında ac karnına olmalı

Son düzenleme:
1 ölçekteki creatin oranı "3gr" dır. Antrenmandan hemen sonra ve gece yatmadan önce alınabilir...

gitti gidiyordan celmass aldım, kapağın altında güvenlik kağıdı var mıdır yok mudur? benmkinde yok.....kullanan arkadaşlara sormak istiyorum...

cellmass ın güvenlik kapağı yok arkadaşlarda aldığında araştırdık direk mail attık firma güvanlik kapağının olmadığını söyledi. Eğer taklit edilecek olsa o kapağıda yapmak çok zor olmamalı bence fakat şu anki ,türkiye distribütörü cell=hücre ibaresinden dolayı ithal edemediklerini söyledi.
Yanlız bu arada bu ürün Amerikada BodyBuilding.com tarafından
2005-2006-2007 de en iyi creatine ödülünü almış tezat bir durum.

Back
Yukarı