Bruce Lee's fighting method vol:1-2

Cok sağol ya şu kotayı ayarlıyım indircem hemen.:) Wireless Mode.:D

rapid olmasa daha ii olrdu yaa 2 saat bekliyoruz. ama saol yinede ilkini indirdim güzel bilgiler var uygulamalı oalrak yaparsak bişiler kapabiliriz mutlaka

dünyanın gelmiş geçmiş en iyi dövüş sporcusu. büyük saygılar ruhu şaad olsun. tabi nasıl olacaksa :)
bruce lee mslüman olabilir diyolardı çünkü kitaplığında kuran ve islam diye bir kitap bulunmuş bende gördüm müslüman mı bilmem ama onun bir tekniğide şu adam mesela gözünü açıp kapıyor ya işte tam kapadığı anda harekete geçerek (tabi çok seri kendisi :D) adamı baya bir zor durumda bırakıyor

bruce lee mslüman olabilir diyolardı çünkü kitaplığında kuran ve islam diye bir kitap bulunmuş bende gördüm müslüman mı bilmem ama onun bir tekniğide şu adam mesela gözünü açıp kapıyor ya işte tam kapadığı anda harekete geçerek (tabi çok seri kendisi :D) adamı baya bir zor durumda bırakıyor

Bruce Lee ateistti. Bir tanrı inancı olmadığını defalarca açıkça dile getirmiştir.
Bruce Lee'nin kütüphanesindeki kitap sayısı 1000lerle ifade ediliyor. kitapların çoğu üniversitede okuduğu drama, psikoloji, felsefe ve elbette erbabı olduğu dövüş sanatları hakkındaydı. Binlerce kitabın arasında İslam ile ilgili bir kitabın da olması doğal.

Back
Yukarı