Boyum uzar mı?

15.5 yaşındayım boyum 1.74 günde 3-4 dal sigara içiyorum yavaş yavaş bırakmaya çalışıyorum.
Babamın boyu 1.85 civarı acaba daha boyum uzar mı? Daha hiç boy atmadım.Sigara kullandığı halde boy atan var mı acaba?
Ailede herkes 1.80-1.90 civarı.

15 yaşında daha sigara içiyorsan , boyunda uzamaz, 30 yaşına gelmeden dişlerinde dökülür , kafanda saçta kalmaz, kanserde olursun sigara insanı öldürür kardeşim, ne zaman müptezel oldunda bırakmaya çalışıyon, içme şunu, git spor yap yüz, gez toz.

Kirliiii arkdaşımız çok güzel söylemiş.Sigaradan bu yaşta uzak durman gerek.Sigarayı bırakıp spor yap.Sigara kullanıp da boyu uzayan illaki vardır ama daha sağlıklı gelişmen için bırakmalısın.

Kirliiii arkdaşımız çok güzel söylemiş.Sigaradan bu yaşta uzak durman gerek.Sigarayı bırakıp spor yap.Sigara kullanıp da boyu uzayan illaki vardır ama daha sağlıklı gelişmen için bırakmalısın.
Zararlı olduğunun ben de bilincindeyim ama alışkanlıklar öyle dediğiniz gibi kolay bırakılmıyor malesef.Pek bilinçsiz bir kişi değilim ailesel sorunlar vs. kötü zamanlardan geçtiğim için başladım malesef.Spor yapıyorum ve genetiğim iyi olduğu halde kısa kalmak istemiyorum,sigarayı azaltıp azaltıp bırakmaya çalışıyorum.

Zararlı olduğunun ben de bilincindeyim ama alışkanlıklar öyle dediğiniz gibi kolay bırakılmıyor malesef.Pek bilinçsiz bir kişi değilim ailesel sorunlar vs. kötü zamanlardan geçtiğim için başladım malesef.Spor yapıyorum ve genetiğim iyi olduğu halde kısa kalmak istemiyorum,sigarayı azaltıp azaltıp bırakmaya çalışıyorum.
Doğrudur.İnşallah kısa zamanda iyileşir ve hedefine ulaşırsın

Back
Yukarı