• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Boy 1.78 Kilo 76

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan U.F.U.K
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

U.F.U.K

Üye
2 Yildir body yapiyorum. Bu sene gercek anlamda yapmaya basladim(hafta da 5 gun gunde 1saat 45 dk)
protein tozu,kilo aldirici,creatin kullaniyorum.Subatta "blitz" kullanmaya baslicam.
yorumlarinizi bekliyorum.(resimler biraz bulanik cikmis en kisa zamanda daha iyilerini gondericem)

Ikinci resimdeki oranti şahane bence.
Kaslar kalin degil, kütle pek yok ama ben orantıyı cok begendim.
Omuz başları çok güzel çıkmış, mide kaslarıda kendilerini gösteriyorlar.
kalçan dar, ki bu genetik olarak çok büyük bir artı, ama belini azıcık kalınlaştırmıssın gibi...
Genel toplamda, bence malzeme güzel, dilerim hedeflerine adım adım ulaşırsın, bence bu işe yeteneğin var.

flexor dedi:
Doğal resmini koyarsan daha iyi anlarız poz verirken mideyi vucudu oyle bir kasmışsınki ne desek yanlış olur :D

katılıyorum....

Kendini çok sıkmışsın gibi geldi ki sıkarak kaslar haddinden fazla şekilli ve şişik çıkabilir...

Doğal bir poz daha iyi olur....

Ama sporcu oldugun her halinden belli oluyor ucgenlik ve alt yapı gayet guzel bence...

tek bişey kafama takıldı haftada 5gün biraz fazla deilmi hacim için (bence) programı 4ebölüp 4gün çalışsan vücudun daha fazla dinlenir ve bu da sana daha fazla hacim demektir...

Ayni salondayiz Ufuk :)

MERABA HERSEY ĞÜZEL BİRAZ KİLO ALIRSAN DAHA MÜKEMMEL OLCAK AMA COK FAZLA CALIŞIYORSUN HAFTADA 3 GÜN CALIŞ .DÜZENLİ OLARAK 5 HAFTA CALİŞ Bİ HAFTA CALIŞMA . LÜTFEN KASLARI YAKMA .İLK BASLAGIGIMDA BENDE BÖYLE CALIŞMİŞTIM NE KADAR CAHİLMİŞİM YA :(

Back
Yukarı