Boksa geri dönüş

Öncelikle merhaba arkadaşlar,

Benim 5 yıl kadar bi spor geçmişim var , bunun içinde 1 yılda boks yaptım. şu an 2 yıla yakın vücut geliştirme yapıyorum. Bende öfke kontrol bozukluğu var sinirlerimi kontrol edemiyorum ve verdiğim tepkiler bana baya zarar veriyo örneğin bi yere vuruyorum. Bunlar son 1 yıldır oluyo. Dünde aynı şekilde bişey yaşadım ve o gece boksa tekrar başlamaya karar verdim.

Şimdi size sorum şu boksa başlarsam bb'de yaptığım vücut ölçülerimi kaybeder miyim (aşağıya vücudumun fotoğrafını ekleyeceğim) ? Ayrıca antrenmandan sonra pazartesi biceps, çarşamba omuz - triceps , çalışmayı düşünüyorum her bölgeye 2 hareket olucak şekilde fazla ağır değil, whey proteinde antrenman sonrası kullanmayı düşünüyorum.

Eklentiler

• canbo.JPG
    canbo.JPG
    28,1 KB · Görüntüleme: 475
merhaba arkadaşlar foruma katılalı 3 gün oldu yazın boks kursuna gitmeyi düşünüyorum evde dambıll çalışıyorum kaslarım çok büyükde değil çok küçükte değil ölçtüğümde yağlarla beraber 32 cm çıktı evde yapabileceğim yumruklarımı güçlendirmek için bir egzersiz programı arıyorum yardım edebilecek varmı bide 13 yaşındayım body için küçük müyüm ? bide başlık nasıl açılıyor :D

merhaba arkadaşlar foruma katılalı 3 gün oldu yazın boks kursuna gitmeyi düşünüyorum evde dambıll çalışıyorum kaslarım çok büyükde değil çok küçükte değil ölçtüğümde yağlarla beraber 32 cm çıktı evde yapabileceğim yumruklarımı güçlendirmek için bir egzersiz programı arıyorum yardım edebilecek varmı bide 13 yaşındayım body için küçük müyüm ? bide başlık nasıl açılıyor :D

yumruklarını güçlendirmek için yumruk üstü şınav çekebilirsin ayrıca el yayıyla çalışmanda büyük fayda sağlar. boksa başlayana kadar forumu araştırırsan evde çalışma programını görüceksin onu uygulamanı tavsiye ederim.

bugün antrenmandan sonra ;

barbell curl 10-10-8
hummer curl 3x8 süper set yaptım. antrenman sonrasıda whey protein aldım.

Back
Yukarı