Boks ve Body

Ikisi ayni anda yapilinca cok sorun oluyor agrilar etkilemeyi bırak gogus kaslarim dan gard acigi verip dayak yedigimi biliyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Body çok hantallaştırıyor. Onun yerine antreman sonrası kendi vücut ağırlığın ile çalışarak hem boksta ilerleme hemde vücut olarak gelişme sağlarsın ama body deki gibi vücut şeklin şişkin olmaz.

Omuz genişliğinin göğsü etkileyeceğini zannetmiyorum çünkü omuz genişliği dediğiniz şey kemiğin üstüne eklediğiniz kas,eğer body e başlamadan genetik olarak çok genişse etkiler diye düşünüyorum

Bende vücut geliştirme ve mma sporlarını beraber götürmeye çalışıyordum son zamanlarda mma antrenmanlarını haftada bir güne düşürmüştüm daha sonra obliklerim çok fazla geliştiği için mma antrenmanlarını bırakmak zorunda kaldım.Metabolizman yavaşsa iki sporuda beraber götürebilirsin başka türlü istediğin verimi alman zor diye düşünüyorum çünkü ciddi anlamda kalori yakıyor ve vücudu zorluyorsun.

ben 2 yıldır vg nin yanında boksta yapıyorum faydasınıda çok gördüm , her antremanımdan sonra 10 raunt boks yaparım yaklaşık 35 dk kadar ama tabiki kolay değil zorlanırsın fakat seviyosan bir sıkıntı yok ben kardiyomu boks olarak yapıyorum çokta iyi kalori yakıyor

Ben 4 aydır kick boks ve 3 haftadır bodye gidiyorum body ye pazartesi salı persembe cuma gidiyorum ve pazartesi cuma kick boks antremaninada giriyorum (antreman 6.30 basliyor ben 4 de body yapiyorum sonra antremana giriyorum) bu zararlimidir

bence değildir zatne kickboks hocna ağırlık kaldırmanı tavsiye etmedi mi 4 aydır kasları çok abartma hatta hiç abartma kuvvet güç ve dayanıklılık antrenmanları yap yeter çok hacimli kas yaparsna ne olacağın tahmin ediyorsundur zaten hem boşuna hızını kaybedeceksin hemde siklet yükseleceksin

Back
Yukarı