Boks + ideal kaslı vücut nasıl yapılır

Boksa başlamayı düşünüyorum aynı zamanda nasıl kas yapabilirim antreman bitiminde evde dumbell çalışsam nasıl olur kaslar yorulur mu?

İyi bir hocan olursa boksta sana her şeyi yaptıracaklar zaten merak etme

İyi bir hocan olursa boksta sana her şeyi yaptıracaklar zaten merak etme
Özel eğitim alamayacağım burdaki normal salonların hiçbiride özel ilgi şöyle beslenin felan dikkat etmiyor[DOUBLEPOST=1463751723][/DOUBLEPOST]
Beslenmene dikkat edersen boks yaptığında o ideal vücudu elde edersin zaten
Günlük yumurta yerim sabah kahvaltısında çikolata cips patates kızartması felan yemem ama hayvan gibi yemek yiyorum :) günde çok öğün yediğim için metabolizmam hızlı

Bi kaç aydır Kick box,MMA,jujitsu salon arıyorum birebir hocaların hepsi çok fazla ücret talep ediyor. boksdada öyledir büyük ihtimal... yani şöyle söylüyeyim grup derslerinde çok fazla birşey öğrenilirmi bilmiyorum ama çok yavaş olarak öğreniliyor bu bi kesin ve birebir eğitim için paran olmadıgı için bu sporu yapman çok zorlaşıyor.

Bi kaç aydır Kick box,MMA,jujitsu salon arıyorum birebir hocaların hepsi çok fazla ücret talep ediyor. boksdada öyledir büyük ihtimal... yani şöyle söylüyeyim grup derslerinde çok fazla birşey öğrenilirmi bilmiyorum ama çok yavaş olarak öğreniliyor bu bi kesin ve birebir eğitim için paran olmadıgı için bu sporu yapman çok zorlaşıyor.
Ne kadar aylığı ortalama bide tay boks A karar verdim

Olaya öyle bakmayın ben grup dersleri dışında bireysel çok çalıştım hocam tarafından dövüşen guruba alındım müsabık oldum şuanda özel ders alıyorum dövüştüğüm için dövüşen arkadaşlarla hem birebir ders herzaman yararlı değildir özellikle dövüşmeyi düşünüyorsan.Sana gerçekten vuran kimse yokken nasıl dövüşmeyi öğrenebilirsin ki ? Aylarca özel birebir ders almış adamlarlada sparing yaptım ve şimdiye kadar beni zorlayan çıkmadı itiraf etmek gerekirse

Back
Yukarı