Boks dişliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lekula
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lekula

Üye
Merhaba ben slikon alt üst çift taraflı boks dişliği kullanıyorum. Dişliği ağzıma aldığımda 2dk durduğunda ağzımda tükürük birikiyor çift taraflı dişlik olduğu için biriken tükürüğü yutamıyorum. Zaten ağzım tam kapanmıyor... Heleki 10 dk dişliği ağzımda tuttuğumda sanki çeşmeden ağzıma su alıp dışarı çıkarmışçasına birikiyor. Kurtarın beni bu dertten...

Dişligi kullanmadan once su icimini azalt.Mesela antremanda kullaniyorsun.Antremandan 1 saat once yudum yudum su iç.

Bildiğim kadarıyla bazı doktorlar diş için kalıp çıkarıp o kalıba göre dişlik yapabiliyordu. Kalıbı da sana verdikleri için dişliğini kaybetsen ya da eskise bile kalıptan yenisi yapılabiliyor ve dişlik ağzına tam oturuyor.

Bildiğim kadarıyla bazı doktorlar diş için kalıp çıkarıp o kalıba göre dişlik yapabiliyordu. Kalıbı da sana verdikleri için dişliğini kaybetsen ya da eskise bile kalıptan yenisi yapılabiliyor ve dişlik ağzına tam oturuyor.

Senin dedigin prof. Dişlik.Adamin sorunu agziyla alakalı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ağızda tükürük birikmesi biraz da nefesle alakalı. Ağızdan nefes verirken su buharı dişlikte birikiyor. Dişliğin ince olması ya da dişlere tam oturmasının faydası olacaktır.

Back
Yukarı