Boksör ve muay thaicılar buraya

Yaş 16 boy 183 kilo 76 yağsız ama sıska da olmayan ideal fiziğim var bu iki spor arasında kaldım nedenleri ile hangisi sizce kısa sürede yararını görmek istiyorum minimum 6 ay gideceğim
(Amacım kendimi korumak ve spor yapmak)

Uzun yıllar devam etmeyeceksen ve kısa zamanda yol kat etmek istiyorsan boks derim.muay thai daha kompleks ve zor bi spor.boksa kolay demiyorum fakat muay thai kadar tekniği yok

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence boks kadar zevklisi yok bu arada bacaklarim gelismeyecek sokakda kendimi koruyamam diye düşünme bacaklarda epey gelisiyor tekme olmasa bile.

Muay thai yap[DOUBLEPOST=1469099187][/DOUBLEPOST]Sağlam bir sekilde antrenman yap saldırmaya gerek yok savunarak dahi yipratirsin kaval kemiği dirsekler bilekler taş gibi oluyor sadece yumruk ile uğraşma tüm vücudunu kullanmayı öğren

Ben, muay thai derdim. Ama boksa göre çok daha sert bir spordur bu yüzden bunu düşünerek hareket et. Ben o zorluğa gelemem diyorsan, boks yap.Çünkü muay thai de yeri gelecek rakibinin tekmeleri canını çok yakacak , yeri gelecek dizleri ile midene ya da suratına vuracak, yeri gelecek suratına dirsek bile yiyebileceksin. (Eğer müsabık olacaksan)Bunları göze almalısın.
Ben o kadar aşırı istemiyorum diyorsan, boks yap.

Ben, muay thai derdim. Ama boksa göre çok daha sert bir spordur bu yüzden bunu düşünerek hareket et. Ben o zorluğa gelemem diyorsan, boks yap.Çünkü muay thai de yeri gelecek rakibinin tekmeleri canını çok yakacak , yeri gelecek dizleri ile midene ya da suratına vuracak, yeri gelecek suratına dirsek bile yiyebileceksin. (Eğer müsabık olacaksan)Bunları göze almalısın.
Ben o kadar aşırı istemiyorum diyorsan, boks yap.
Konuyu açalı çok oldu muay thai ye başkadın ve 2. Ayımdayım gayet zevkli :)

Back
Yukarı