• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bodyline

bodyline

Yeni Üye

Yırtık değil sadece boya kullanmıştık onlar kalan boyalar..

o resim dieti bozduktan sonra çekildi..

Az çok boyada üstümde kalmış.. :roll:

90 kg 1,82

ahmetuygur dedi:
cok iyi vucut ama gögüslerinin ortası biraz aşşağı taraf neden delik gibi

Delik falan yok sadece resim ve boya çok profosyonel bir ortamda çekilmediği için bu şekilde gözükmüş..

Aslında bulk ve defi resimlerim var ama yanyana koyamıyorum..

O zaman farkı ciddi görürsünüz arkadaşlar..

bodyline dedi:
ahmetuygur dedi:
cok iyi vucut ama gögüslerinin ortası biraz aşşağı taraf neden delik gibi

Delik falan yok sadece resim ve boya çok profosyonel bir ortamda çekilmediği için bu şekilde gözükmüş..

Aslında bulk ve defi resimlerim var ama yanyana koyamıyorum..

O zaman farkı ciddi görürsünüz arkadaşlar..

Bodyline; kac senedir yapıosun... altyapından bahseder misin? müsabıksın anladıgım kadarıylaa.. derecen war mı? bulk ve define reismlerini beklioruz

Hiç yarışmaya katılmadım.. Aksilikler yüzünden..

Ama 5 senedir çalışıyorum. Bu spor özveri istiyor temiz beslenme istiyor ve en önemlisi profosyonel bir hoca gerektiriyor.

Bulk tatlı bulk ve definisyon olmak üzere her sene bu düzende ve sistemde çalışıyorum ve her sene üstüme biraz daha kas koyuyorum. ( Önemli : Bu potansiyele dopingsiz geldim )

Burdan Bora hocama çok teşekkür ediyorum. O olmasa sanırım bu kadar iyi olamazdım.

Bulk resmim ekte ..

Dopingsiz bu noktaya gelmiş birisi olarak çok iyi bir örnek teşkil ediyorsun.
Kaç yaşındasın?
Yağ oranın bulk-tatlı bulk-define dönemlerinde ölçüldü mü? Kaç ile kaç arasında oynuyor?

Hayatım boyunca yağ oranımı ölçtürmedim.

Sanırım bu biraz sizi birinin dışardan nasıl gördüğü ile ilgili . Hocam benim eksik bölgelerimi ve ne şekilde çalışacağımı söylemesi için yağ oranıma bakmasına gerek yok. Geçen sene kalf ve ön kollarım zayıftı şimdi çok iyi durumdalar.

Yaşım 23 Bulk döneminde 110 - 115 / Definisyonda da 90 - 92 kg da oluyorum tabi bu kilo geçen sene definisyonda 86 dı !!

bodyline dedi:
Hayatım boyunca yağ oranımı ölçtürmedim.

Sanırım bu biraz sizi birinin dışardan nasıl gördüğü ile ilgili . Hocam benim eksik bölgelerimi ve ne şekilde çalışacağımı söylemesi için yağ oranıma bakmasına gerek yok. Geçen sene kalf ve ön kollarım zayıftı şimdi çok iyi durumdalar.

Yaşım 23 Bulk döneminde 110 - 115 / Definisyonda da 90 - 92 kg da oluyorum tabi bu kilo geçen sene definisyonda 86 dı !!

Zaten yağ ölçüm sistemleri çok güvenilir değiller ancak bir fikir vermesi açısından iyi oluyor. Bulk döneminde bile belin çok kalınlaşmıyor sanırım, bulk fotonda belin iyi duruyor.

Şu anda 115 kg yum mide baklalarım gözüküyor..

Önemli olan temiz beslenme !!

Sıcak 50,5 / 51 falan

hedef 22 inç :roll:

dostum tebrik ederim güzel yapmışsın vücudu helal olsun.inşallah söylediğin gibi ilaç kullanmamışsındır,aslında oda pek korkulacak bişey değildirde ....idealimdeki vücuda yakın bir vücutsun.5 yılda iyi yapmışsın bende 5 veya 6 yıldır yapıyorum amam senin gibi olamadım(tamamen doğal)beslenmek çok önemli tabiki.derini çok iyi inceltmişsin suyu tamamen nerdeyse atmışsın..diyecek bişey yok tebrikler

gercekden bu genc yasda büyük yol kat etmişşin tebrikler.darısı bana ve tüm arkadaslarıma

biraz beslenmeni anlatırmısın nası beslendin ve hangi suplementleri kullandın. sana zahmet yazarsan ;)

Back
Yukarı