benim hatırladığım 2006 yılında felan sitede epey aktif bir abimiz vardı ''the barbarian conan '' nickli epeydir sitede görünmüyor ama 1968 doğumlu birine göre oldukça iyi define bir vucudu vardı..
bazı resimleri kaybolmuş ama alttaki linkin altlarına dogru ınınce hala bir kaç resmide mevcut ...
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/stanbuldan-38-ya-nda-bayan-t2653p2.html
arkadaşlar,
üye listesinde üyeleri yaşa göre sort edebiliyoruz.
Ancak her üye yaşını belirtmemiş.
Bir de ne kadar doğru rakamlardır bilemeyiz.
ben aynı fikirde değilim enver neden dersen bende 40 yaşındayım bu söylediğini çok düşündüm hormon üretimi gençlik yıllarındaki gibi değil ama kaslar yinede gelişebilir durumda bazı genç arkadaşların 35-40 a kadar yaparsın sonra yavaşlarsın dediklerine şahit oluyorum bence yanlış ve gelişim olayının büyük bir kısmının beyinde olduğuna inanıyorum birde genetik var tabii.öyle pek hormonlarlardan falan anlamıyorum ama insanlarda hormon üretiminin en üst zirvesi 20 yada 22 yaş olarak duydum daha sonra üretim azalmaya başlıyormuş yani bizim gibi yaşı kırka yakın olanların işi cok zor vg de
Aynen.valla, nika isimli bir üye var, kendisi su topuyla da ilgilenmiş zamanında diye okumuştum. hatta, bonatschi de su topu takımında da oynadıgını ona söylemişti, aralarında böyle bir yazışmaı okudum diye hatırlıyorum. orada yaş muhabbeti gecmişti galiba, hatırladıgımckadarıyla yaşı 50 yi biraz geçiyor.