enwer-34
Üye
ben aynı fikirde değilim enver neden dersen bende 40 yaşındayım bu söylediğini çok düşündüm hormon üretimi gençlik yıllarındaki gibi değil ama kaslar yinede gelişebilir durumda bazı genç arkadaşların 35-40 a kadar yaparsın sonra yavaşlarsın dediklerine şahit oluyorum bence yanlış ve gelişim olayının büyük bir kısmının beyinde olduğuna inanıyorum birde genetik var tabii.
bana gelirsek fazla supplement kullanmadığım halde bolca sigara çay kahve tüketip bazende iyi beslenmediğim zamanlar olduğunu göz önünde bulundurursak gelişimim hiçte azımsanıcak şekilde değil 10 aylık zaman zarfında tabiki istediğim vücuda ulaşamadım ama kötüde değilim ayrıca gerçekten sert idmanlar yapyorum ve orta yaştan sonra fazla yüklenmemek uyarısını hiç umursamıyorum ama bir avantajım var oda 20 sene önce 1 yıl kadar body yaptım.
senınle aynıyız desene cexenes bende 20 sene kadar önce yaklasık 2 sene vg yaptım hata yarısmalarda derecelerım bıle var 20 sene aradan sonra gene basladım 2 ay oldu toplam baslayalı nasıl mısırı patlatırsın öyle bır patlama oldu cok dınlendım galıba