Merhabalar hocam,
sorunum için acil yardımlarınızı bekliyorum, bugün vücut geliştirmeye başladım ve ikinci günüm,
ben size birazcık gelişimimi anlatıp, eğer müsadeniz olursa sorumu sormak istiyorum,
ben profesyonel olarak futbol( forvet,kalecilik), karete, ve basketbol oynadım ancak 1.5 yıldır ara verdim, aslında ara değil de bıraktım..
ve vucudümda bir çöküş oldu malesef, bu 1.5 yıl içerisinde aşırı kilo aldım, ve kilolarımı verdim. Göğüslerimde şişkinlik var buna kimileri, ergenlik göğüslerinin kalıntısı diyor, kimileri ise vucüt geliştirme yapıp şekil mi yaptın diyor. tabi vg yapıp geliştirme yaptın diyenler genelde üşüdüğümde göğüs uçlarım sertleşince öyle bir görüntü veriyor, ve bu uzun süre moralimi bozmuştu.
şimdi ise vucüdümü toplamaya ve basketbola tekrar dönmeye karar verdim, ancak omuzlarım küçüldü, ve dayanıklılığım azaldı.
gittiğim body salonunda ki hocam bir program vermedi, geldiğimde kaslarımı vs. ölçmedi, girebildiğin kadar kilonun altına gir dedi, kiloyu bana sorma dedi.
kendisi bodyci değil, başka bir sporla uğraşıyor. ve ben bundan açıkçası rahatsızım. Sorularımı orada çalışan genç arkadaşlara sorarak öğreniyorum, buda sağlıklı gelmiyor.
Öncelikle istediğim şeyi, kendim için istiyorum, kadınlara birşey gösterme derdim yok, zaten 3 yıldır bir ilişkim var düzenli olarak.Ancak aynaya baktığımda vucüdümün eski haline dönmesini istiyorum.
beslenme konusunda şunu bunu ye demedi, sadece 1 gün gel, 1 gün dinlen dedi.
boyum 1.84, kilom 74-75,
vucut geliştirme salonunda ki arkadaşa isteediğim vucüt geliştirme şeklini söylediğimde bana, plaj vucudu gibi birşey söylemişti
sizden öğrenmek istediğim şeyde, buna ne denir bilmiyorum ama, ben resimler arasında bulduğumu gösteriyorum, lütfen gülmeyin
sizden ricam ise, buna uygun bir beslenme ve çalışma verirseniz, beni çok mutlu edeceksiniz, çok teşekkür ederim