Ec0
Yeni Üye
Beyler ben bodye 1 ay kadar ara verdim ve şimdi eski programımdan devam ediyim diyorum aynı kiloyla ama kasları yakıp gelişimi gecikirmi yoksa bişey olmazmı bu arada kullandıgım supplementler
Nitrofull 5100 antrenman öncesi 6 tablet sonrası 6 tablet
Nitrofull Pure Creatine antrenman öncesi 1 ölçek sonrası 1 ölçek
Nitrofull Whey Protein 25 gr. antrenman öncesi 1 ölçek sonrası 1 ölçekweightlifter
Bu arada 2 saat yada 2 saate yakın çalışmam lazım 4-5 hareket yazıcaksanız hiç yazmayın lütfen çünkü aminoların etkisi bitene kadar antrenman yapmak zorundayım.
Bu arada ben 3 ay body yaptım ilk ay hafif kilolarla tüm kas gruplarımı çalştırdım
bodye başlamadan önce 3 ay sonra
Biceps (ön kol) : 23.5 cm Biceps (ön kol) : 33 cm
Boy : 157 Boy :163
Kilo :48 Kilo :63
1 ay bodyi bıraktım 5 öğün yemek yiyordum body bırakınca 2-3 öğüne düştü yemem ve 60 kiloya düştüm
Nitrofull 5100 antrenman öncesi 6 tablet sonrası 6 tablet
Nitrofull Pure Creatine antrenman öncesi 1 ölçek sonrası 1 ölçek
Nitrofull Whey Protein 25 gr. antrenman öncesi 1 ölçek sonrası 1 ölçekweightlifter
Bu arada 2 saat yada 2 saate yakın çalışmam lazım 4-5 hareket yazıcaksanız hiç yazmayın lütfen çünkü aminoların etkisi bitene kadar antrenman yapmak zorundayım.
Bu arada ben 3 ay body yaptım ilk ay hafif kilolarla tüm kas gruplarımı çalştırdım
bodye başlamadan önce 3 ay sonra
Biceps (ön kol) : 23.5 cm Biceps (ön kol) : 33 cm
Boy : 157 Boy :163
Kilo :48 Kilo :63
1 ay bodyi bıraktım 5 öğün yemek yiyordum body bırakınca 2-3 öğüne düştü yemem ve 60 kiloya düştüm