Büyük ihtimalle ilk antremandan sonra ertesi gün zor yürürsün ama en geç 1 2 hafta içinde adapte olursun pes etmessen.
acaba göbekli felan biriyim ama öyle kiloma göre hantal degilim.Bi sakıncası olurmu
tabiki olmazböyle olmanız size daha çok yarar sağlayacaktır. Daha çabuk vücudunuzu forma sokarsınız.
asıl sen sorduğumu anlamamıssın.Benim demek istedigim hangisi beni daha çabuk forma sokar,çevik kılar hangisi daha iyi demedimsorduğun soru biraz saçma öncelikle siz direk kaslı bir vücudunuz mu olsun istiyorsunuz yoksa bir dövüş sporu olan boks'u öğrenmek mi istiyorsunuz.eğer body'e gidersen kasların gelişir ve güzel bir görüntün olur bunun yanında boks'a gidersen orda zaten boks'un yanında kas çalıştırırlar seni yani body'deki gibi kasların hızlı bir şekilde gelişmez ama en azından boks'un ilmini öğrenip kendini savunabilirsin hızlı ve dayanıklı kasların olur.
şuan sorduğun soru bile saçma zaten hangi anlamda forma sokar ?? kondisyon dayanıklılık anlamındamı kas anlamındamı ? kas anlamındaysa vg seni forma sokar ama çevik kılmaz.ben şu ana kadar sadece body yapıpta çevik olan bir allahın kulunu görmedim.ha street workout ayrı tabi.asıl sen sorduğumu anlamamıssın.Benim demek istedigim hangisi beni daha çabuk forma sokar,çevik kılar hangisi daha iyi demedim