Body için ayakkabı seçimi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2shae
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2shae

Üye
Body yaparken 4-5 senelik eski bir tiger var onu giyiyorum ama spordan sonra tabanlarım çok acıyor daha önceleri stan smith giyerdim ama onların da önü taş gibi olduğu için tiger a dönüş yaptım. Bakıyorum spordakilere genelde Nike'ın şu koşuayakkabılarından giyiyorlar:

15ewykw.jpg

Geçende sordum 232 liraymış fiyatı, denedim baya rahat geldi ama o an kıyamadım o parayı vermeye, sizce bu para verilir mi?

Siz ne giyiyorsunuz body sırasında?

Spor yaparken giyilebilecek en rahat ayakkabılar kesinlikle bu tarz spor ayakkabılar ben kendim Reebok'un ve New Balance'ın bu tarz modellerinden kullanıyorum ve oldukça memnunum.

Özellikle cardio yaptığım zamanlarda bu ayakkabılarla çok rahat ediyorum bir de çok fazla etkili olmasa da bu tarz burnu sert ayakkabılar plakaların,dumbelların ayağa düşmesi durumunda parmakları bir nebzede olsa koruyabiliyor.

İyi çalışmalar dilerim.

bende adidas kosu ayakkabılarından kullanıyorum hava tabanlı ve oldukca rahatım . bana gore bu tarz kosu ayakkabıları son derece rahat . belki bu kadar pahalı bir model degil de yine bu markalardan (nike, adidas,vb) daha hesaplı bir ayakkabı alabirsin .
ama eger kosu bandında cok zaman harcıyorsan o zaman olay degisebilir.

Bence büyük para bende deri spor ayakkabıdan yakınıyordum gittim Lotto dan kosu ayakkabısı aldım cok rahat ve fiyatı cüzzi pazarlıkla 65 liraya aldım ve memnundm. Su an nike shox kullanıyorum Almanya'dan hediye geldi. Bence gerek yok ben vermem şahsen o kadar para bi kosu ayakkabısına :) ikiside aynı. Birde nike da altında chip olan bi ayakkabı var atılan adımı fln sayıyo onlara da bakabilrisiniz biraz paraya kıymaya niyetliyseniz :)

"adidas response cushion" tarzı havadar ayakkabıları tercih etmeni onerırım. ayagın havadar şekilde kalması, spor esnasında büyük rahatlık sağlar.

Arnold yalınayak çalışıyormuş genelde. Geçen Men's Health'de okuduğuma göre de deadlifti çıplak ayakla yapmak daha çok kası devreye sokuyormuş. :)

5 6 yıllık sarı perişan bi timberland giyiyorum

Bence alınacaksa bilekli bir model alınmalıdır, ben şunu kullanıyorum;

images

ben evde calısıyorum yalın ayak olarak salonda bilmem çalısabilrmisin yalın ayak ama en rahatı yalın ayak (:

parmak arası terlik benimde favorim idmanlarda ben öyle rahatım ama arkadaşlar bırak artık şunları denizemi geliyorsun diyorlar. parmak arası terlikle devam alışmışım raat edemiom.

Ben tabanı geniş ve çok sert olmayan bi spor ayakkabının yeterli olucağını düşünüyorum . Benim için en önemliside tabanı geniş olmalı

kardio yapılacaksa (koşuyu kastediyorum) jel ve kalın tabanlı bir nike, asics vs....sadece ağırlık çalışılacak ise seçim çok farketmeyecektir.

Back
Yukarı