Body-Extreme Sonuc Ve Resimler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
1. Scheu
2. Benthin
3. Zenk
4. Hemmer
5. Derzapf
6. Rogozza
7. De Vis
8. Serkan Cetin
9. Mehmet Yildirim
10. Koscis
11. Görkem Gürsoy
12. Okrasa

Tony-Montana dedi:
269.jpg

169.jpg

170.jpg

147.jpg

98.jpg

270.jpg

229.jpg

Görkem gürsoy formda deilmiş göründüğü kadarıyla ama mehmet yıldırım ın hakkı yenmiş gibi görünüyor üzüldüm..

Tony-Montana dedi:
despo kardes bu yapdini hic iyi birsey bulmuyorum benim ki ni cop kutsu na attin resim leri senin konu na aldin.
Darildim :cry:

Bu başlık daha önce açıldığı için, seninki ikinci baskı olmuş oluyor. O yüzden çöpe atıldı. Senin başlığında farklı resim olduğunu sanmıyorum, varsa buraya taşırız(ki Despo buna bakmıştır zaten).

Tony-Montana dedi:
kardes ben baktim hic kimse acmamisti benden baska bu konu yu!!!

Sen başlığını "Pts Eyl 18, 2006 2:50 pm" tarihinde açmışsın(çöp kutusundan kontrol edebilirsin), Despo ise "Pts Eyl 18, 2006 1:44 am" tarihinde açmış. Yani senden saatler önce ;)

Derece yapamadık ama böyle büyük bir organizasyona 3 Türk'ün katılması da gurur verici bence. Keşke daha iyi olsaydı ama.

Montana,

Sarc´in dedigi gibi basligi acmistim, kurallarda forumla asina olun diye yaziyor zaten, bunu yapmamana karsin seni uyarmadim üstelik Rep verdim, darilmana bir neden yok, lütfen biraz daha dikkatli ol.

hakikaten bizim türklerin hakkı yenmiş özelliklede MEHMET YILDIRIMIN bence bizimkiler daha ii bi sonuç hak ediyolardı

veyron dedi:
Görkem gürsoy formda deilmiş göründüğü kadarıyla ama mehmet yıldırım ın hakkı yenmiş gibi görünüyor üzüldüm..

bencede memet abinin hakkin yenmis gibi :x

Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum yarısmalarda vücüdun nekadar kaslı ve hacimli olduğunun dışında orantıyada bakıyorlarmı ? Mesela karın kaslarının eşitliği - Göğüs kaslarının eşitliği gibi vs vs... :?:

Genetik,Definelik,Simetri,Hacim bunlara bakılıyo benim favorim Steve
Benthindı 2.oldu 24yaşında ilersi için gelecek vahat ediyo sanırım bu yarışmaya 90kg'de girdi kendisini izmirde görmüştüm simetrisini beyenmiştim

flash dedi:
Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum yarısmalarda vücüdun nekadar kaslı ve hacimli olduğunun dışında orantıyada bakıyorlarmı ? Mesela karın kaslarının eşitliği - Göğüs kaslarının eşitliği gibi vs vs... :?:

Tabii, simetri/vücut kompozisyonu.

Back
Yukarı