Body Eldiveni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mesajimi iyi oku ben flexora yanlis yapiyosun falan demedim,ama yeni giren üyeler yanlis anlayabilir dedim.ben bu forumdan cok sey ögrenmdim ve halende ögreniyorum diger sitelerin eline gereksiz koz olmasin diye söyledim sadece....

Kurallar güncellenmeden çok önce yazılmış bir mesaj..konu kapandı..

-Ben bunun için bir başlık açmıştım. Epeyce link veren olmuştu.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/essah_kal_n_body_eldiveni-t9860.html?t=9860
-Ben Ankara'da ve kapsamlı bir gezi olmasada İsanbul'da araştırmıştım. Bilenler bilir İstanbul'da Merter'de çok büyük bir spor mağazası var. Tüm sporlar için ekipmanlar mevcut. Oraya bakmıştım ama orjinal birşey yoktu.
-Sanırım istediğimiz gibi bir eldiveni Türkiye'de normal yollardan bulmak çok zor olacak. Yurt dışından sipariş ettirebilirsek belki...
-Nike-Adidas eldivenler sağlam olabilir ama içlerinin diğerlerinden farkı yok. Sırt çalışmalarında yiner aynı sorunlar...
-Nike-Adidas dışında kaliteli eldiven gören varsa lütfen bizi bilgilendirsin...

Benim konuyu yeniden gündeme getirme amacım şu karate kuşakları ile sonuca ulaşan oldu mu bilmek istemem.

Yurt dışında çok araştırdım kaliteli eldiven pek yok..
Zaten Will Chacker'da karete kuşaklarının özel dikilmişleriyle çalışıyormuş.
Yurt dışında da durum aynı olsa gerek.

69621516zv3.gif

Eldiven yerine bandaj tavsiye ederim çok sıkı tutar çift bandaj ilkini bileğinizin 10 cm gerisinden başlayın ele doğru ikinci bandajıda sarın.Boks antrenmanı yapan arkadaşlarda sakın bandajsız çalışmayın aynı şekilde bileğin 10 cm gerisinden başlayın sarmaya.

mesajimi iyi oku ben flexora yanlis yapiyosun falan demedim,ama yeni giren üyeler yanlis anlayabilir dedim.ben bu forumdan cok sey ögrenmdim ve halende ögreniyorum diger sitelerin eline gereksiz koz olmasin diye söyledim sadece....

diez konuyu kapatmış o yuzden diezin izniyle diyerek...

mesajınızı şimdi gördüm evet modlarla üyeler arasında fark var üyeler bu forumun sahibi ve moddan üstündür modlarda üyelere yardımcı olan kişiler. yönetici olduğumda bu ve benzeri mesajların hepsini editleyebilirdim fakat yapmadım çünkü bende bir zamanlar bu forumun sahibiydim yani üyeydim mod olunca hatalarımı kapatmak yerine hatalarımı ve hatalarınızı ne kadar düzelttiğimi göstermekti düşüncem görüyorumki başarılı olmuşum. :)

bence sen topigi bastan okursan bu mesaji yazmazsin.:) hatta yonetici arkadaslar bu konuyu tamamen kapatsa yada silse daha iyi olur. arada bir senin gibi dusenler oluyor.

EVet ben kullandım.Oncelikle sunu soyleyim ellerim nasır olmuştu vede bileklerim benchte cok agrıyordu.Ha tabiki bir diğer sorunda sırt çalısırken ağırlıgın kaymasıydı.DAha önce eldiven çalışan milleti gorunce artist falan derdim.Ama bu problemler çıkınca Madmax eXtreme 2nd Edition bunu aldım diğer modelleri bilmiyorum ama bilek sargısı var boksör gibi bileğini sarıyorsun kayma sıfıra indi bir de benchte agırlığı elinde hissetememek süper duygu.Bu uzun bileklik sargılı modeline 100 puan.Her modelde uzun bileklik sargısı yok dikkat edin orjinal sitesinede bakıp bu modeli seçtim.Gönül rahatlığıyla bu modeli kullanabilirsiniz.

Back
Yukarı