zagortenay
Yeni Üye
Arkadaşlar forumdakilerin az çok nelerle ilgilendiğini merak ettim.Kendimden başlayayım.4 senedir bağlama çalmak için uğraşıyorum.Başarılı olduğum söylenemez.Resim müzik spor vb. konularda yetenekleriniz varsa yazın.
evet buz hokeyinin önü açılıyor. 10-20 sene kadar buz hokeyi kendini baya bi geliştirecek ilgi artacak gibi. şimdiden takımlara giren oyuncu sayısı baya arttı. yurt dışındaki şampiyonalara bizim milli takımımızda katılıyor. şimdilik çok iyi değiliz ama kendimizi bu sporda geliştiriyoruz.extensor dedi:lisedeyken 2 sene ameteur futbol oynadım bayağıda iyi oynarım (flexor iyi bilir :lol: :lol:) sonrada lise son gibi aklım başıma gelince iyice bir düşündüm yahu dedim ben ne kadar gerizekalıyım türkiyede en çok yapılan spor ne? açık ara futbol
türkiyede kaç tane benim gibi futbolcu adayı var? milyonlarca benim profesyonel futbolcu olabilme olasılığım % kaç? milyonda 1 hemde lüleburgaz gibi bir yerden dedim ki sinan olmayacak duaya amin deme 2 yıldır fulbol oynuyorsun birşeyin olacağı yok zaten bir deri bir kemiksin dedim en iyisi kendime hobi olarak body yapayım hemde kilo falan alırım yanlız benim bir spor aşıklığım var arkadaşlar yaptığım sporu asla hobi olarak yapamıyorum hemen hayatımın parçası olarak kabul ediyorum ha benim gibi spordan para kazanmak isteyen arkadaşlarda varsa benim gibi düşünsünler geleceği olan sporlara şimdiden atılım yapsınlar sonra bu sporlardan para kazanabilirler örneğin bodyde böyle bir spor buz hokeyi vede amerikan futbolu bence önümüzdeki 10 seneden sonra bu sporlar türkiyeye damgasını vuracaktır
siz ne diyorsunuz ??????
Karasan dedi:haa birde, nefesimi 2.5 dakikanin üzerinde tutmayı, ve tüpsüz olarak eksi on metre dalmayı beceririm.