Body Building ve Psikoloji ...

D.wolf, Bu foruma 12 yaş düzeyi takılmıyor diye kontrolsüz ve yanlış beyanlar vermeyi haklı gösterecek bir kaide kabul edilecekse, bu forumun hali nice olur. Hakikaten bu tabiri destekliyor musun sende? Herkes görüşünü açıklıkla dile getirebilir; kurallar nezaretinde...
Doğrular bellidir ve sağlık herzaman 1. plandadır. Steroid'e uğuşturucu gözüyle bakmıyorum, yanlız bir hışımla kullanılmaya başlanacak kadar da basit bir ağrı kesici olarak görmüyorum. Crespo bilinsiz ya da bilinçli kürüyle ne bize ne de başkasını etkiler. İyi ya da kötü: sonucu kendisinde görecektir. Burada temkinli olmaya dair fikirlerimiz de herkesin iyiliği içindir. Emri baki, kati karar belirtmiyor: sadece uyarıyor ve kötü örnek olunmaması gerektiğini düşünüyorum. Bir önceki mesajını üstüme alınmadım. yanlış anlama. Yalnız bazı düşüncelerin bana yanlış geldi. Bu yüzden mesaj attım. Yanlış anlaşılmalara meil vermeyelim.
Saygılarımla...

yanlış anlaşılacak bir durum yok...ama her seferinde aynı kişi üzerine gereksiz bir baskı yapıp gerginlik yapmaya gerek yok...yüzüne söylemeye cesaret edemeyeceginiz cümleleri sanal ortamda yazmak çokta dürüstçe bir davranış değil...ortam gerilsin istemiorum, ama son zamanlarda bu konu dışında, steroid iyice kötülenmeye başlandı, seninde aklına steroidle ilgili sorular takılmıştı daha önce...yani, steroid kullanın veya kullanmayın, ama kullanana da saygı göstermesini bilin...crespo, yaptıgının dogru birşey olduguna dair bir iddiada bulunmuyor ki, sadece yaptıgını dürüstçe söylüyor, yalan mı söylemesi lazım?...herneyse, uzatmaya gerek yok, konu kaldıgı yerden devam etsin...

Son düzenleme:
arkadaslar lutfen konuya kurallar dahilinde devam edelim!

.Bu kürü özendirmeyin korkusu nedir anlamıyorum..İnsanların aklı yok mu?Bilinçli ve bilgili olmak kaydıyla insan hedeflerine ulaşmak için küre girebilir ne olucak..Koskoca bodyforumtr bu bilince ve bilgiye ulaşabilmek için..Tabii ki önce naturellik diyoruz, ancak küre başvurulacaksa da doğru bilgiyi edinmek önemli olan..2 aylık vücutçu da girmesin küre bi zahmet..

bu sitede benden eskisin büyük ihtimal.
ben çok başlık gördüm duydum ''bi abi söyledi steroid kullandım göğüslerimde gelişme var nasıl devam edeyim'' yada '' yeni başlıyorum steroid alcam kas yapıyormuş'' sende gördün duydun bunları değil mi?
her insanın aklı vardır evet.ama kullanamayanlar var.
Crespo'nun çok iyi vücudu var.yazmış iğnelere başvurdum vs.adam okuyacak bunu ''off adamın vücuda bak steroid işe yarıyor'' alcak gitcek.
gaddarkemal sanırım bunu söylemeye çalışmış fakat biraz sert bir tavırla söylemiş..
dediğim gibi insanların aklı var ama kullanamıyorlar maalesef.crespo onu kesinlikle özendirme amaçlı yazmamış evet ama yanlış anlaşılabilir.başbakanın öfke bir hitabe sanatıdır dediği ülkede pek de ağır konuşmamış :)

Arkadaşlar şimdi bazı arkadaşların da bna hak verdiği üzere , ben bi yanlış anlaşılmayı gidermek istiyorum

1. Ben her pskolojim kötü olduğunda gidip bi iğne çakıyım demedim böyle birşey söz konusu bile olamaz ben bi üni öğrencisiyim ve emin olun bu spor steroidler hakkında o kadar yazı okudum ki , o kadar prof. müsabık la kardeş oldum ki , yani emin olun öyle bi iş yapmam

ben ne yaptım , Kür yapmak kafamda vardır zaten , son kürümün üstünden 3-4 ay geçmiştir , o başıma gelen olay , benim cesaretimi artırmış , sinirlendirmiş , yapıyorum ulan demişimdir , ama bu bile bi düzen dahilindedir

Yeni başlayan arkadaşlar Crespo kafasına estikçe iğneyi çakmış bak ne iyi olmuş demek yerine Crespo ne yemiş ne içmiş önce buna baksın tavsiyem , noğar eti parası çıkarmak için , amino liquid almak için elindeki primobolanları spor salonlarıyla takasa girmiş , iğne vermiş supplement almış , kız arkadaşıyla çıkmamış , o paraya et almış yani , yeni giren birinin de ilk olarak benim topicime girip , hiçbi yazı okumadan haa demek böyle oluyo , tmm yeter deyip çıktığını düşünmüyorum , forumda yüzlerce topic var

Ama tüm bunların dışında Yazdığım mesajı , ben böyle böyle bi olay yaşadım , varmı benzer duygular paylaşan aramızda , yoksa sadece benmiyim diye sormak istedim. Sizlerde Kısmen Katılmışsınız .

AMA İLLADA VARSA YAŞI KÜÇÜK KARDEŞİMİZ . CRESPO NUN VÜCUD SAĞLAM DEMEK İĞNE VURARAK OLMUŞ İZLENİMİNE DE KAPILMIŞ SA ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM , EĞER İYİ GÖRÜNÜYORSA BU VÜCUD SADECE ET VE SUPPLEMENT LE ÇOK RAHAT YAPILABİLİR , BENİM İĞNEYLE YAPMAMDAKİ AMAÇ 3-4 SENE İÇİNDE YARIŞMALARDA DERECE ALMA HEDEFİM OLMASI VE YAŞIMIN DA ARTIK 22 OLMASI, BÖYLE Bİ AMACI OLMAYAN ARKADAŞLAR , SUPPLEMENT LE ÇOKDA UZUN OLMAYAN Bİ ZAMANDA EMİN OLUN YAPARSINIZ ...EĞER SİZİN İÇİN İYİ İSE ...

Teşekkür ederim

sıkıntıya üzüntü ve moral bozukluğuna iyi geliyor vg bende çok sinirli veya ne yapacağımı şaşırdığım anda spor yaparım bittiginde ne sinir nede sıkıntı kalır içimde

mutlu olsanda morelin bozuk olsada o ağırlıkların altına girince tek bi gerçek mutlu olmak bence cok güzel bi spor

başlarım böyle dünyaya dediğim her an kendimi steroid dolu bi şırınganın ucunda buldum , ...

1. Ben her pskolojim kötü olduğunda gidip bi iğne çakıyım demedim
ben ne yaptım , Kür yapmak kafamda vardır zaten , son kürümün üstünden 3-4 ay geçmiştir , o başıma gelen olay , benim cesaretimi artırmış , sinirlendirmiş , yapıyorum ulan demişimdir , ama bu bile bi düzen dahilindedir

2.sölediğin şeyi en başta söleseydin ,
Tartışma olmazdı ,
Sitede binlerce üye var hali ile,
herkes herkesi tanımıyor,
En başta durumu net ve kısa olarak izah etmeliydin.

Back
Yukarı