HeavyDuty
Yeni Üye
Esenlikler herkese
Evimin bodrumu oda oda. Bende bu durumdan yararlanıp kendimce spor salonu yapayım dedim. Bodrum yıllarca kömürlük olarak kullanıldı. Daha sonra doğalgazla birlikte kullanıma kapandı kısacası. Her taraf toz toprak kömür tanecikleri, duvalar simsiyahtı. Neyse içerideki eşyaları yan tarafa taşıcık arkadaşlarımla komşumun izniyle. Daha sonra yeri süpürelim dedik taş kömür parçalarını sağdaki soldaki pislikleri güzelce çuvala attıp temizledik. Yer yamuk yumuktu ve ne kadar temizlesek süpürsekte toz geçmiyordu. Dedik çimento atalım.. 4 çuval çimento aldık. El arabasıyla 2 seferde taşımak suretiyle ense kaslarımızı geliştirdik
neyse döktük bodrumun ortasına. Üstüne su döktük. Başladık karmaya. Kum ? dedik ki kum çimentodan kazanmak için kullanılıyor sek çimento olsun sağlam olsun
cehaletin örneği.. Karmak 2 saat sürdü desem yeri. Daha sonra başladık yaymaya. Yaymaya yaydıkta düzeltmek için malzememiz yoktu. Cam sileceğiyle düzeltmeye çalıştık nafile. Sonra evdekiler baktılar bu öyle olmayacak
Duvarlara elle alçı atıp sek çimentoyu cam sileceğiyle yayıp düzeltmeye çalışınca tabiki olmaz
Usta çağırdık. Usta baktı ve ilk cümlesi : nolmuş buraya .....
Dedik usta yapma etme düzelt şurayı. Dedi ki gidin 3 çuval seramik yapıştırıcı alın. Aldık yeri kağıt gibi yaptı ama kenarları düzeltemedi haklı olarak. Duvalarıda tavan boyasıyla geçti gitti. Kötünün iyisi oldu anlayacağınız. Fakat şuan hala bazı eksiklikler var bu konuyu açmamdaki neden bu. İlk önce yere halıfleks yaptırayım dedim. Ama orda tutmaz boğar dediler. Google'dan bordum garaj salonlara bakıyordum karşıma http://i0907.hizliresim.com/2009/7/21/6958.jpg bu çıktı. ismini ara ara bulamadım bunun ismini bilen arkadaşlar söylerlerse çok iyi olur 
http://www.flexitiles.com/flexitile_gym.jpg burdada o parçanın bütün olarak geçirilmiş hali
ikinci olarak duvarlara ne yaparsak yapalım duvarlar darmadağın gözüküyor. insanın içeriye girme şevkini kırıyor kısaca kafa_ duvarlara köpük yapsak üstüne boya çekebilirmiyiz ? eriyip gitme gibi bi sorunu olur mu ?
şimdi sorucaksınız e be niye ustaya sormadın bunu ? ya adam 1 saat çalıştı meslek yaşamından soğudu soramadık

herkese teşekkürler şimdiden
Evimin bodrumu oda oda. Bende bu durumdan yararlanıp kendimce spor salonu yapayım dedim. Bodrum yıllarca kömürlük olarak kullanıldı. Daha sonra doğalgazla birlikte kullanıma kapandı kısacası. Her taraf toz toprak kömür tanecikleri, duvalar simsiyahtı. Neyse içerideki eşyaları yan tarafa taşıcık arkadaşlarımla komşumun izniyle. Daha sonra yeri süpürelim dedik taş kömür parçalarını sağdaki soldaki pislikleri güzelce çuvala attıp temizledik. Yer yamuk yumuktu ve ne kadar temizlesek süpürsekte toz geçmiyordu. Dedik çimento atalım.. 4 çuval çimento aldık. El arabasıyla 2 seferde taşımak suretiyle ense kaslarımızı geliştirdik

http://www.flexitiles.com/flexitile_gym.jpg burdada o parçanın bütün olarak geçirilmiş hali
ikinci olarak duvarlara ne yaparsak yapalım duvarlar darmadağın gözüküyor. insanın içeriye girme şevkini kırıyor kısaca kafa_ duvarlara köpük yapsak üstüne boya çekebilirmiyiz ? eriyip gitme gibi bi sorunu olur mu ?
şimdi sorucaksınız e be niye ustaya sormadın bunu ? ya adam 1 saat çalıştı meslek yaşamından soğudu soramadık

herkese teşekkürler şimdiden