bob sapp (tyson ın korktugu adam :):):)

bob sapp ın dövüşe bilmesi için 20 ,30 kılo vermesi gerekli 180 kılıo civarında 20 sanıyede bir dinlenıyor dövüşürken. kendısı amerıcan futbolcusuydu bi zamanlar, myk taysonla karşılaştırılamaz bile. tayson eski formunda diğil artık yaşlandı zaten. BOB dövüşmeye devam ağlamak yokk :D :D :) no cry

Dostlar bu bahsettiğiniz adamlar anladığım kadarıyla boksun zeka ve hızdan fazla güç kısmıyla birşeyler elde etmeye çalışıyorlar.Lennox LEVİS adlı vatandaşın efendiliğine hayran kalmıştım.Bir gün bunun röportajını okudum adam kesinlikle çok zeki ve entellektüel.Hayatının amacı boks değil boksu sadece biyerlere gelmek için araç olarak kullandım diyor.Güncel konularla çok ilgili ve sporun ruhunu anlamı ş bir insan.

bunlar dev adamlar güöleri çok tekniklede birleşince inanılmaz oluyorlar bu arada rusun tipi ürkütücü

fakturant.jpg

Bu adamın insanlardan nefret etmesi için çok sebebi var ;:::)

nikolai valuevi de indirdiler bob sapp da indirdiler..
siz bunlarin karsisina lennox lewisi koyun 1 raundtan fazla cikaramazlar..
azman cok ama teknik yok ama lennox hem azman hem teknik hem v.s:)

Arkadaşlar birde bu K1 'de diye Hong-man Choi bir adam var.Herif 2.18 boyunda 157 kilo. Eurosport'da izlediğim bir maçında
bob sapp'ı da fena benzetmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=4odZzYfUU5c&search=Hong-man Choi

Sapp çok iyi dövüşemiyor belki ama çok iri ve çok güçlü. sizin söylemeniz üzerine ile yaptığı maçı izledim. ama sizin söylediğinizi gibi Sapp'ı çok fazla dağıtmamış ve de bence çok ta üstün tarafı yok bu Hong-man Choi adlı dövüşcünün. eğer Sapp'ın sağ yumruklarından biri denk gelseydi Hong-man Choi'nin yerden kalkacağını hiç sanmıyorum. Bence Sapp daha iyi görünüyordu!

valla bob sappı videolerda izledim denilen gibi güçlü sadece hantal bir yapısı var.k-1de çok dövüldüğünü gördüm.

nikolai valuevi de indirdiler bob sapp da indirdiler..
siz bunlarin karsisina lennox lewisi koyun 1 raundtan fazla cikaramazlar..
azman cok ama teknik yok ama lennox hem azman hem teknik hem v.s:)

lennox lewis favorimdir, her tür şampiyonluğu hakeden bir boksör bence. tekniği çok üst düzey özellikle.

Hong-man Choi K1'de 2.18 ve 168 kg. (bir arkadaş 157 yazmış ama o eskidendi sanırım. kısa bir zaman önce izlediğim maçında 168 kg olduğu söylendi.) Bu devasa adam, 185 boyunda kilosunu hatırlamadığım siyahi bir K1 dövüşcüsünün attığı bir yumrukla nock out oldu. yani bu işler öyle boyla posla olmuyor ki; burda bahsi geçen Mike Tyson öyle K1 dövüşçüsüde değil, adamın kafasını kopartır. şu anda sırf boylu, iri yarı tırıkların mike tyson'la karşılaştırılmasınıda adamın eskisi kadar iyi olmayışına bağlıyorum yoksa en sağlam olduğu zamanları olsa böyle bir hata yapılmazdı herhalde.

Mike Tyson Bob Sapp'ı ciddiye bile almıyor...bırakın vursun bişey olmaz der gibi bir hali var.dalga geçiyor resmen.Ve yıllardır ilgilenirim izlerim k1'i boxu...Tyson'la karşılaştırmak bile hata...1 round bile dayanamaz Tyson'a...

Hong-man Choi K1'de 2.18 ve 168 kg. (bir arkadaş 157 yazmış ama o eskidendi sanırım. kısa bir zaman önce izlediğim maçında 168 kg olduğu söylendi.) Bu devasa adam, 185 boyunda kilosunu hatırlamadığım siyahi bir K1 dövüşcüsünün attığı bir yumrukla nock out oldu. yani bu işler öyle boyla posla olmuyor ki; burda bahsi geçen Mike Tyson öyle K1 dövüşçüsüde değil, adamın kafasını kopartır. şu anda sırf boylu, iri yarı tırıkların mike tyson'la karşılaştırılmasınıda adamın eskisi kadar iyi olmayışına bağlıyorum yoksa en sağlam olduğu zamanları olsa böyle bir hata yapılmazdı herhalde.
Hatta 175 lik bir adamda devirmişti hong-man choi yi K1 de müthiş bir boksördü.

Mighty Mo'ya yenilmişti 2.raundda.1.85cm 127kg...Şuan Semmy Schilt çok iyi k-1 2006 yılı grand prix Şampiyonu.2.13cm boyunda...
Might mo 185 boy 127 kilo imkansız Might Mo dediğin adam en fazla 175-178 arası birşey ve maksimum 105 kg dir.İnternetteki ölçülere bakma tanınan kişilerle yaptığı maçlara bak mesela Francois Botha dan baya kısaydı Botha en fazla 185 cm.

bence 1.85 rahat var.kilolu olmasından dolayı boyu kısaymış gibi duruyor.Kaoklai ile olan maçında ondan daha uzundu oda 1.80 boyundaydı.Ve maçlardan önce hep 1.85 olarak verilir boyu hiçbir maçta daha az verildiğini görmedim.ayrıca Francois Botha zaten uzun bir dövüşçü en az 5 cm. ondan kısa..normaldir ondan kısa olması

bence 1.85 rahat var.kilolu olmasından dolayı boyu kısaymış gibi duruyor.Kaoklai ile olan maçında ondan daha uzundu oda 1.80 boyundaydı.Ve maçlardan önce hep 1.85 olarak verilir boyu hiçbir maçta daha az verildiğini görmedim.ayrıca Francois Botha zaten uzun bir dövüşçü en az 5 cm. ondan kısa..normaldir ondan kısa olması
Botha Tyson maçını izle Tyson u birebir tanıyanlar 180 den kısa olduğunu söylüyorlar.

Bop Sapp iri kiyim bir dovuscu olmasina ragmen.k1 dovusculeri arasinda bu boy ve hacme sahip olanlar arasinda en cok maglubiyeti olan dovusculerden biridir.Ve kaybettigi karsilasmalarin yuzde 90 nini knout out la kaybetmistir.Karsilasma baslarken sinirli hareketleri ve o meshur mimikleri ile rakibine psikolojik baski uygulamaya baslar.Bu ilk yillarda etkiliydi fakat su anda etkisini yitirdi.1. round baslar baslamaz rakibine o hayvani yumruklarla saldirmaya baslar.Daha sonra ilk darbesini alir almaz ozellikle kafa bolgesine aldigi darbeden sonra korkak korkak dovusmeye baslar ikide bir kendini yere atar.Ve Bop un balonu patlamistir.ozellikle saglam yumruklari olan dovusculer karsisinda sansi yok denecek kadar azdir.Ray Sefo ile olan karsilasmasi bunun en tipik orneklerindendir.aralarindaki boy farki 20 cm ye yakindir.youtube den izleyebilirsiniz.

Back
Yukarı